Privat sommerhus Kerteminde

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Kerteminde hos Vacasol.
Vælg mellem 94 sommerhuse
Sommerhus Kerteminde_121-72-0019

Du finder nemt et dejligt sommerhus Kerteminde her på siden

Et privat sommerhus Kerteminde til udlejning giver nem adgang til skønne oplevelser. Det er ingen sag at finde frem til det rigtige private sommerhus Kerteminde til leje på denne hjemmeside.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at leje et sommerhus Kerteminde til privat udlejning på dette site.

Tips til ferieoplevelser

Den mere end 600 år gamle købstad Kerteminde er en rigtig hyggelig by. Her er bindingsværkshuse, små gader med brosten og stokroser og ren idyl. Der er løbende forskellige arrangementer som vikingemarked og loppemarked i byen, og ved marinaen ligger minigolfbanen.

Munkebo Svømmehal et godt sted at tilbringe en regnvejrsdag. Det samme er idrætscentret, hvor man bl.a. kan bowle og dyrke fitness.

Ved Kerteminde Fjord ligger Danmarks eneste vikinge-skibsgrav i en genopført gravhøj. Skibet er fra år 925, og her blev den velhavende viking begravet med sine kostbarheder samt sine hunde og heste. Selve gravhøjen og museet har ramper og elevator, så også kørestolsbrugere og barnevogne kan komme frem.

Ved indsejlingen til Kerteminde Fjord ligger forskningsinstituttet, der også er en stor turistattraktion, Fjord&Bælt. Her kan I opleve sæler og marsvin, røre ved krabber, fisk og andre havdyr og blive klogere på livet under vandet. Meget interessant for store som små.

Kerteminde har en af de bedste strande på Fyn, nemlig Kerteminde Nordstrand. Det lave vand og den fine sandstrand er et skønt sted for børn at lege, og de større børn er vilde med badebroen, beachvolley- og håndboldbanerne. Faciliteter som kiosk og toiletter findes ved stranden.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Kerteminde: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden videre finde et skønt sommerhus Kerteminde privat til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Af den grund kan du straks få et overblik over alle de dejlige sommerhuse Kerteminde, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhus Kerteminde privat til leje.

Privat udlejning af sommerhus Kerteminde med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes igennem os er dækket ind af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus Kerteminde privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private sommerhuse Kerteminde til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Kerteminde med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Kerteminde hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Kerteminde til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Kerteminde, er du naturligvis altid velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af et sommerhus Kerteminde. Privat sommerhusudlejning Kerteminde har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Kerteminde I har udvalgt.

Vælg mellem 94 sommerhuse