Privat sommerhus Kalundborg

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Kalundborg hos Vacasol.
Vælg mellem 100 sommerhuse
sommerhus kalundborg_042-K19086

Du finder nemt et dejligt sommerhus Kalundborg her på siden

Med et privat sommerhus Kalundborg til udlejning som base for din ferie, får du nem adgang til skønne oplevelser. Det er ingen sag at finde frem til det rigtige private sommerhus Kalundborg til leje på denne side.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at leje et sommerhus Kalundborg til privat udlejning hos os.

Tips til området

Kalundborg er et rigtig dejligt sted at holde ferie, og her er masser at se på og opleve for hele familien. Kalundborg er en af landets bedst bevarede middelalderbyer med huse tilbage til 1400-tallet. Voldanlæg, bymure og den 5-tårnede Vor Frue Kirke er alle tegnet af korsridderen Esben Snare. Samtidig er byen en driftig handelsby og landets tredje største krydstogthavn. 

Byen Kalundborg er en charmerende blanding af velbevaret middelalderby, moderne shopping- og handelsby og krydstogt destination. Blandt de smukke bygninger fra middelalderen er Vor Frue Kirke og den seks-længede bindingsværksgård, Lindegården, der i dag er museum for oldtid og middelalder. Langs kysten er der dejlige familievenlige strande og gode fiskeplader, og landskabet indbyder til aktiv ferie. Røsbæs Naturskole har bl.a. et stort lege- og aktivitetsområde med klatretovsbane, klappedyr og mulighed for at lave mad på bål. 

Den charmerende middelalder og handelsby Kalundborg er et perfekt udgangspunkt for en ferie i Vestsjælland. Herfra kan I f.eks. besøge Sejerø og tage med på hestevognstur. I havnen kan I være heldige at se et af de store krydstogtskibe, der lægger til her, og I kan tage på byvandring og se voldanlægget, bymuren og Vor Frue Kirke og museumsgården, der har en fin udstilling af oldtids- og middelalder fund. Der er ikke langt til dejlige badestrande og smuk natur med naturskole, cykelruter og fiskepladser.

Naturen ved Kalundborg er rig på smukke oplevelser og fugleliv. Ved Tissø holder store flokke af vade- og vandfugle til i de fredede områder, og ved Røsnæs Fyr ligger natureskolen med legeplads, klappedyr og meget mere. Halvøen Reersøs mange vadeområder er et paradis for vadefugle og hejrer, og her kan I opleve autentisk landsbymiljø med gårde fra 1700-tallet og et frilandsmuseum. På Reersø kan I også besøge veteran- og amerikanerbiler på Reersø Amerikanerbilmuseum.

De to strande ved Bjerge er nogle af de mest børnevenlige ved Kalundborg. Det Blå Flag er garant for god badevandskvalitet, her er ingen understrøm, og ved ebbe dannes små øer ved strandkanten. Ved Sydstranden er der både beachvolleybane og legeplads. Ved Røsnæs Fyr ligger naturskolen, hvor hele familien kan boltre sig på klatretovsbanen og i det spændende terræn. I Kalundborg ligger desuden Munkesøens legeplads og skater- og basketballbaner ved svømmehallen.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Kalundborg: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden problemer finde et dejligt sommerhus Kalundborg privat til leje hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et sommerhus Kalundborg privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Kalundborg at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Kalundborg med prisgaranti

Når du bestemmer dig for at leje et privat sommerhus Kalundborg hos Vacasol, vil du selvfølgelig falde under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste konkurrerende, som udlejer dit foretrukne sommerhus Kalundborg privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores priskontrol, refunderer vi hele differencen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke alene det største udvalg af private sommerhuse Kalundborg til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid kontakte vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Kalundborg med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Kalundborg hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Kalundborg til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Kalundborg, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på de spørgsmål du måtte sidde inde med vedrørende privat udlejning af et sommerhus Kalundborg. Privat sommerhusudlejning Kalundborg har kort sagt aldrig været så enkelt og lige til.

Vi ønsker jer en skøn ferie i det private sommerhus Kalundborg I har valgt.

Vælg mellem 100 sommerhuse