Privat sommerhus København

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus København hos Vacasol.
Vælg mellem 18 sommerhuse
sommerhus københavn_121-92-8353

Du finder nemt et dejligt sommerhus København her på siden

Når du vælger et privat sommerhus København til udlejning som base for din ferie, får du nem adgang til dejlige oplevelser. På denne portal finder du det største udvalg af private sommerhuse København på én hjemmeside, så du kan uden problemer finde nøjagtig det private sommerhus København til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de dejlige oplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at leje et sommerhus København til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til ferieoplevelser

Der er ikke mange sommerhuse at få i selve København, men det er der til gengæld ved Strøby Egede i Køge Bugt, ved Roskilde Fjord og omkring Helsingør, så inden for en times kørsel, er udbuddet stort. Bor I i et sommerhus i et af disse ferieområder, kan I kombinere storbyferien med morgener og aftener i naturskønne, fredelige omgivelser, børnevenlige strande og gode fiskevande, så det er mange fluer med et smæk.

Holder I ferie i omegnen af København, kan I starte dagen med en gåtur ved vandet, inden I begiver jer på tur til hovedstadens mange seværdigheder. Experimentarium City er et af de helt store hits for børn. Her kan I blive klogere og samtidigt have det sjovt. På Cirkusmuseet kan I afprøve jeres færdigheder som cirkusartist, og en tur i Tivoli kommer I nok ikke uden om. Når I venter tilbage til sommerhuset, kan I afslutte dagen med en tur i bølgen blå. Så er der ro på de fleste.

Der er rigtig meget at se og opleve i København, f.eks. slottene. Ved Amalienborg Slot kan I hver dag kl. 12 se Den Kongelige Livgardes vagtskifte. På Christiansborg Slot er der rundvisning til bl.a. Riddersalen, hvor Dronningens gobeliner hænger.  Ved Langelinie venter Den lille Havfrue på jeres besøg, og en times kanalrundfart er en sjov måde at opleve hovedstaden på. Rundetårn er også en af de ting, man bare skal besøge i København. Efter en lang dag fuld af oplevelser er det skønt at komme tilbage til et sommerhus ude i den fredelige natur - og måske en bade- eller soppetur ved stranden inden sengetid.

Er I vilde med slotte, kan I i København både se Amalienborg, Christiansborg og Rosenborg Slot. Den Kongelige Livgarde går hver dag fra Rosenborg Slot kl. 11.30 mod Amalienborg Slot, hvor vagtskiftet finder sted kl. 12. Tager I med på kanalrundfart, vil I opleve mere af København, end hvis I skulle nå det hele tid fods. Ud over Amalienborg og Christiansborg kommer I forbi Operaen, Den Sorte Diamant og Den lille Havfrue. Guiden fortælle om de ting, I sejler forbi. Børnene vil elske en tur i Experomentarium City og Tivoli, så I når ikke det hele på en dag. Der skal også være tid og kræfter til at opleve naturen og attraktionerne i det område, I har lejet sommerhus i. Måske I endda skal sætte en dag af til hygge ved stranden - der er mange skønne og børnevenlige stranden i nærheden af København.

Leger I turister i København, må I ikke gå glip af et besøg i Rundetaarn, der er Europas ældste fungerende observatorium. Der var været kigget stjerner herfra siden 1642. Rundetaarn ligger i det gamle latinerkvarter, så I kan glæde jer til en smuk udsigt her oppe fra. Vil I spare på kræfterne, er det en god ide at tage på kanalrundfart. Her kommer I forbi flere seværdigheder, end I ville kunne overkomme til fods. Bl.a. slottene Amalienborg og Christiansborg, Den lille Havfrue, Operaen, Den Sorte Diamant og Nyhavn. Og så er det altid hyggeligt at se tingene fra vandsiden. Efter et par indholdsrige dage i hovedstaden, er det dejligt med fred og ro, en tur ved stranden eller på cykel i det danske ferieland.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning København: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden videre finde et passende sommerhus København privat til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over dine muligheder og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus København med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus København til udlejning du beslutter at booke, er du med det samme dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus København privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, godtgør vi hele differencen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private sommerhuse København til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid rette henvendelse til vores lokale partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus København med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus København hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus København til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus København, er du selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper gerne med at finde svar på de spørgsmål du måtte have vedrørende privat udlejning af et sommerhus København. Privat sommerhusudlejning København har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private sommerhus København.

Vælg mellem 18 sommerhuse