Privat sommerhus Horsens

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Horsens hos Vacasol.
Vælg mellem 276 sommerhuse
Sommerhus Horsens_130-D88117

Du finder nemt et dejligt sommerhus Horsens her på siden

Et privat sommerhus Horsens til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, dejlige ferieoplevelser som venter i det spændende ferieområde. Det er legende let at finde frem til det rigtige private sommerhus Horsens til leje på denne hjemmeside.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje et sommerhus Horsens til privat udlejning på denne portal.

Tips til ferieoplevelser i området

Horsens er en spændende shopping- og kulturby spækket med oplevelser for både børn og voksne. Byen ligger tæt på nogle af østkystens dejlige badestrande og små fiskerlejer. Tager I cyklerne kommer I langt omkring, f.eks. langs fjorden til det lille færgeleje Snaptun. Også inde i Horsens er der skønne grønne områder. Bygholm Park er et dejligt naturområde med søer og vandløb og et rigt fugleliv. Midt i parken ligger en borgruin fra 1300-tallet, da byen havde klostre og fæstningsværker. Parken har en stor legeplads med bålplads og fitnessbane og mulighed for andre sportsgrene. Her er også en hundeskov, hvis familiens firbenede medlem er med på ferie.

Horsens er en fængslende by på mere end en måde. Byens gamle fængsel er i dag fængselsmuseum, hvor I kan besøge cellerne og få fortalt om livet bag tremmer. Aqua Forum er et moderne  center med vandrutsjebaner, udspringstårne, vandfald og mange andre oplevelser for vandhunde. Familiens mere rolige medlemmer kan glæde sig til det opvarmede børnebassin, spaen og saunaen. Horsens Legeland har hoppeborge, rodeotyr, sumobrydning og meget mere, hvis nogen trænger til at give den gas. Bygholm Park er en skøn oase med masser af plads og herlig natur. Her er også bl.a. en legeplads, en borgruin og en hundeskov. Vil I til stranden, er der kun 13 km til en af kystens dejlige børnevenlige strande ved As Vig.

Shopping, kulturelle indslag, vand og sjov for børnene kan kombineres i Horsens.  I centrum finder I mere end 150 butikker, det gamle fængsel er i dag et spændende museum, Aqua Forum er et nyt og spændende vandland med noget for hele familien, og Bygholm Park har legeplads, fitnessbane, søer  og masser af fred og ro. Der er kun en lille køretur til kystens dejlige badestrande og lystbådehavne, fiskepladser og put & take søer, og det meste kan nås på cykel.

Holder I ferie ved Horsens, er I tæt på byliv, strandliv og skønne naturoplevelser. Byen har et spændende handelsliv, og på lystbådehavnen er det hyggeligt at gå tur og kigge på bådene. I kan komme i fængsel for en dag i fængselsmuseet, tage til stranden ved As Vig, og besøge småøerne i Horsens Bugt med cykelfærge fra Snaptun. På Endelave Seaweed kan I tage på kyst-safari og smage nogle af de spændende tangprodukter. Skal der ske noget særligt for børnene på en regnvejrsdag, er Aqua Forum og Horsens Legeland rigtig gode bud.

Bygholm Park i Horsens er en oase for to- og firbenede. Hundeskoven er et hit, når hunden er med på ferie, og parken rummer b.la. en legeplads og fitnessbane. Ved Bygholm Sø Camping kan lejes kanoer til sejlads på søen. Horsens har mange fine kulturelle tilbud og mere end 150 butikker, og skal børnene med på råd, vil de sikkert pege på Aqua Forum eller Horsens Legeland. Er det strandvejr, kan I glæde jer over, at der kun er 13 km til As Vig Strand, der er en af østkystens bedste badestrande med grønne arealer og legepladser. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Horsens: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde et dejligt sommerhus Horsens privat til leje her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det danner overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Horsens med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes gennem os er dækket ind af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Horsens privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, refunderer vi hele differencen. Pengene bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke alene det største udvalg af private sommerhuse Horsens til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at rette henvendelse til vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Horsens med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Horsens hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Horsens til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Horsens, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af et sommerhus Horsens. Privat sommerhusudlejning Horsens har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en skøn ferie i det private sommerhus Horsens I har valgt.

Vælg mellem 276 sommerhuse