Privat sommerhus Hirtshals

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Hirtshals hos Vacasol.
Vælg mellem 180 sommerhuse
Sommerhus Hirtshals_336-065209

Du finder nemt et dejligt sommerhus Hirtshals her på siden

Et privat sommerhus Hirtshals til udlejning giver nem adgang til dejlige ferieoplevelser. Det er ingen sag at finde frem til det rigtige private sommerhus Hirtshals til leje hos os.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at booke et sommerhus Hirtshals til privat udlejning på denne side.

Tips til ferieoplevelser

I Hirtshals ligger Danmarks største akvarium - Nordsøen Oceanarium med spændende oplevelser både over og under vand, inde og ude. Hele 6 mio. liter vand, 70 akvarier med mere end 6.500 fisk og havdyr og masser af sjove og lærerige aktiviteter. Her er også udfordrende legepladser, bl.a. landets største hval-legeområde.

I kan nemt bruge en hel dag i Fun-Park. Legepladsen har både tårne, rutsjebaner, hoppepuder, månebiler og meget mere. Ta' på tur med minitoget og hils på de mange dejlige dyr. I kan også bage snobrød og kaste med lasso i indianerlejren. Har I ikke madkurv med, kan I købe mad og drikke i caféen.

Hirtshals er på en og samme tid et roligt og skønt naturområde og en by med masser af aktiviteter og seværdigheder, så rammerne for en ferie med børn er helt i top. Her er en dejlig familievenlig sandstrand, hvorfra der også surfes, med kiosk, toiletter og p-plads. Fra stranden ved fyret er det nemt for selv de små at hive fladfisk i land. Området har virkelig gode cykelruter til både korte og længere ture, og I kan hente inspiration på turistbureauet. 

I Bindslev 16 km fra Hirtshals ligger det populære ørnereservat, hvor I kan se shows med konge- og havørne, vandre- og jagtfalke. De prægtige dyr er fantastiske jægere, og I kan se eksempler på deres samarbejde med mennesker, der har været anvendt i tusindvis af år - af  bl.a. konger, vikinger og de gamle grækere.

Bunkermuseet - 10. batteri ligger ved Hirtshals Fyr. Bunkeren er landets eneste udgravede komplette tyske forsvarsanlæg fra 2. Verdenskrig. Når fyret er åbent, kan man fra toppen se ud over det kæmpe store fæstningsværk, der er et interessant stykke af Danmarks kulturhistorie.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Hirtshals: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde dit sommerhus Hirtshals privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Hirtshals privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Hirtshals at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Hirtshals med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus Hirtshals til udlejning du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Hirtshals privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang alligevel ske en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private sommerhuse Hirtshals til udlejning samt professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at kontakte vores lokale partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Hirtshals med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Hirtshals hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Hirtshals til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Hirtshals, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Hirtshals. Privat sommerhusudlejning Hirtshals har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig ferie i det private sommerhus Hirtshals I har besluttet at leje.

Vælg mellem 180 sommerhuse