Privat sommerhus Helnæs

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Helnæs hos Vacasol.
Vælg mellem 21 sommerhuse
Sommerhus Helnæs_084-M65275

Du finder nemt et dejligt sommerhus Helnæs her på siden

Et privat sommerhus Helnæs til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, skønne ferieoplevelser som venter i det attraktive ferieområde. Hos Vacasol finder du det største udbud af private sommerhuse Helnæs på ét sted, så du kan uden problemer finde præcis det private sommerhus Helnæs til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser du kan vælge mellem, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Helnæs til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til ferieoplevelser i området

Helnæs er et fantastisk smukt område sydøst for Assens. Naturen på halvøen er uspoleret og særdeles velegnet til cykel- og vandreture. Her er skønne børnevenlige badestrande og fine fiskepladser.

Helnæs området er rigt på historie. Her har boet mennesker siden stenalderen, og man kan se hele frem gravhøje i bakkerne ved Made. 

Aktiv ferie er ideelt på Helnæs. I det kuperede terræn ved Bobakkerne og ved Helnæs Made er der afmærkede vandreruter, og ved Naturskolen Helnæs Mølle kan I leje kanoer, kajakker, robåde, fiskestænger og udstyr til snorkling og dykning, så der er ingen undskyldning for ikke at komme ud og opleve den naturskønne halvø.

Planlægger I en udflugt, kunne den gå til Frydenlund Fuglepark. Der er mere end 800 fugle i den store fuglezoo, og når børnene bliver trætte af at se på fugle, kan de brænde det sidste krudt af på legepladsen, bage snobrød eller hygge sig med zooens klappedyr.

Assens er en hyggelig købstad med smukke velbevarede bindingsværksbygninger. I sommerhalvåret kan I se byen i miniatureformat i Assens Miniby. Her er mere end 60 huse. Assens er også en dejlig by at shoppe i.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Helnæs: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Helnæs privat til leje hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Helnæs privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Helnæs at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Helnæs med prisgaranti

Når du har fundet frem til det private sommerhus Helnæs til udlejning, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du så let som ingenting booke den direkte over nettet. Du vil automatisk være dækket ind af Vacasols prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Helnæs privat til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private sommerhuse Helnæs til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at henvende dig til vores lokale partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Helnæs med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Helnæs hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Helnæs til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Helnæs, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer selvfølgelig gerne de spørgsmål der måtte være opstået vedrørende privat udlejning af et sommerhus Helnæs. Privat sommerhusudlejning Helnæs har helt enkelt aldrig været så enkelt.

Vi ønsker jer en skøn ferie i jeres foretrukne private sommerhus Helnæs.

Vælg mellem 21 sommerhuse