Privat sommerhus Hasmark Strand

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Hasmark Strand hos Vacasol.
Vælg mellem 134 sommerhuse
Sommerhus Hasmark Strand_090-70113

Du finder nemt et dejligt sommerhus Hasmark Strand her på siden

Et privat sommerhus Hasmark Strand til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, dejlige ferieoplevelser som venter i det attraktive ferieområde. Her på siden finder du det største udbud af private ferieboliger Hasmark Strand, så her kan du så let som ingenting danne et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de dejlige oplevelser der venter, og om fordelene ved at booke et sommerhus Hasmark Strand til privat udlejning på dette website.

Tips til oplevelser i området

Hasmark Strand er en af de dejligste strande på Fyn. Vandet er lavt og sandet fint, og for at alle kan nyde udsigten over havet, er der lavet en gansti på diget langs stranden. Strandoasen er et oplagt sted at nyde den medbragte madkurv, her er omklædningsfaciliteter og en legeplads, så de yngste kan tumle, mens de voksne slapper af og kigger på.

Hasmark Strand ligger kun 9 km fra Otterup, hvor der er masser af aktiviteter. F.eks. en specialdesignet minigolfbane, fodboldgolf, bowling og en fiskesø. Odense ligger kun 23 km herfra, og her kan I udover at opleve hyggelig bystemning, besøge H.C. Andersens barndomshjem, Odense Zoo, Leo's Legeland og meget mere.

M/S Castor arrangerer udflugter på det smukke gamle træskib, bl.a. aftensture til Æbelø, marsvinssafari, fisketure og sørøverture for børn. Ved Tørresø Strand er der fine fiskepladser - men husk at uanset hvor I fisker, skal I have det obligatoriske fisketegn, som kan købes på turistbureauerne.

Planlægger I en afslappende familieferie med plads til både dage ved strand, byferie og oplevelser i naturen, så er Hasmark Strand et godt udgangspunkt for dette. Inden for en kort køretur kan I bade, fiske, spille minigolf og bowle, gå i zoologisk have og besøge Den Fynske Landsby og Danmarks Jernbanemuseum, og meget kan nå på cykel. Disse kan lejes lokalt, hvis I ikke har dem med hjemmefra. Naturen ved Hasmark Strand er blid og skøn, og de mange vandre- og cykelstier fører jer til herlige oplevelser og grønne oaser.

En af Fyns absolut bedste og mest børnevenlige strande finder I ved Hasmark Strand. Det er en dejlig sandstrand, hvor vandet er lavt, så børnene kan bolte sig både på strand og i vand. Her er anlagt en skøn strandoase med picnic område, omklædningsrum og legeplads. Nordfyn har også mange skønne fiskesteder langs kysten, hvor I blot skal have det obligatoriske fisketegn. I kan også tage på sejltur med M/S Castor, eller besøge Odense Zoo og H.C. Andersens barndomshjem i Odense.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Hasmark Strand: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde et passende sommerhus Hasmark Strand privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Hasmark Strand privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Hasmark Strand at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Hasmark Strand med prisgaranti

Når du beslutter at leje et privat sommerhus Hasmark Strand hos Vacasol, vil du naturligvis være dækket ind af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste konkurrerende, som udlejer dit foretrukne sommerhus Hasmark Strand privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi hele differencen i prisen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke kun det største udvalg af private sommerhuse Hasmark Strand til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at rette henvendelse til vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Hasmark Strand med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Hasmark Strand hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Hasmark Strand til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Hasmark Strand, er du naturligvis altid velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af et sommerhus Hasmark Strand. Privat sommerhusudlejning Hasmark Strand har kort sagt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en skøn ferie i jeres foretrukne private sommerhus Hasmark Strand.

Vælg mellem 134 sommerhuse