Privat sommerhus Grenå

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Grenå hos Vacasol.
Vælg mellem 165 sommerhuse
Sommerhus Grenå_130-D70596

Du finder nemt et dejligt sommerhus Grenå her på siden

Et privat sommerhus Grenå til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, uforglemmelige ferieoplevelser som det spændende område byder på. Hos os finder du det største udvalg af private ferieboliger Grenå, så her kan du nemt danne et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at booke et sommerhus Grenå til privat udlejning på denne side.

Tips til området

Grenå har et hyggeligt lille sommerhusområdet helt tæt på vandet og nogle af Danmarks bedste badestrande. Her er vandet lavt, og stranden ved Polderrev er meget handcapvenlig. Selve byen er hyggelig med bindingsværkshuse og brosten, og man kan sagtens få flere timer til at gå med at shoppe og gå på opdagelse blandt de gamle bygninger, hvoraf nogle er 800 år gamle. 

Grenå er 800 år gammel og har været købstad siden 1445. I dag er byen en af Djurslands største handelsbyer med alle slags specialbutikker og supermarkeder. På torvet er der udeservering i godt vejr, og i den gamle købmandsgård har Museum Østjylland til huse med mange spændende historiske samlinger. Baunhøj Mølle er byens bedste udsigtspunkt 37 m over havet, og herfra får I et godt udsyn over hav og by. Byens største attraktion er Nordens bedste akvarium, Kattegatcentret.

Kattegatcentret er Nordens bedste akvarium og byens største attraktion. Her møder I alle størrelser af havdyr fra vandlopper til store hajer og mange eksotiske dyr som f.eks. piratfisk, dragefisk og elektrisk ål. Når I står i hajtunnellen, er der kun 6 cm mellem jer og de glubske hajer - på en gang både fascinerende og skræmmende. I kan være med, når hajerne fodres og trænes. Det sker hver dag kl. 14. Har I lyst og mod til det, kan I tage med professionelle dykkerinstruktører ned i bassinerne til hajerne. En oplevelse for livet - og I kan være helt trygge ved, at sikkerheden er helt i top.

Uanset om I vil dykke blandt hajerne eller blot se på dem fra hajtunnellen, er Kattegatcentret en kæmpe oplevelse. Her møder I også mange andre havdyr og fisk, bl.a. de nuttede sæler. Sælerne trænes hver dag, og det er sjovt at se på. I skoleferierne er der særlige aktiviteter for børnene - f.eks. sejlture i RIB båd, der er en hurtigt gående gummibåd.

Kan I lide at tage på fisketur, er Polderrevet mellem de to strande uden for Grenå et fint sted at fange havørreder og hornfisk. Er heldet ikke med jer, eller vil I hellere købe fiskene, kan de købes friskfanget på havnen i Bønnerup.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Grenå: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde dit sommerhus Grenå privat til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Det danner overblik over de forskellige Grenå og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Grenå med prisgaranti

Alle sommerhuse der udlejes igennem Vacasol er dækket ind af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Grenå privat til en billigere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke kun det største udvalg af private sommerhuse Grenå til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid henvende dig til vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Grenå med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Grenå hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Grenå til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Grenå, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Grenå. Privat sommerhusudlejning Grenå har helt enkelt aldrig været så enkelt.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i jeres foretrukne private sommerhus Grenå.

Vælg mellem 165 sommerhuse