Privat sommerhus Gjellerodde

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Gjellerodde hos Vacasol.
Vælg mellem 208 sommerhuse
Sommerhus Gjellerodde_130-C79088

Du finder nemt et dejligt sommerhus Gjellerodde her på siden

Et privat sommerhus Gjellerodde til udlejning giver nem adgang til skønne oplevelser på ferien. Her på siden finder du det største udbud af private ferieboliger Gjellerodde, så her kan du nemt danne et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de skønne oplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at leje et sommerhus Gjellerodde til privat udlejning her på siden.

Tips til oplevelser i området

Gjellerodde er et hyggeligt lille ferieområde nord for Lemvig by på en lille odde i bunden af Nissum Bredning. Helt ud til vandet, med dejligt lavt og roligt vand ved de børnevenlige strande og med fine muligheder for at prøve kræfter med surfing og roning i havkajak.

Den fine badestrand ved Gjellerodde har roligt og lavt vand, det eftertragtede Blå Flag, badebro, kiosk, cafe, legeplads og toiletter lige ved stranden. Nyd en gåtur i vandkanten og saml skaller fra de østers og muslinger, der lever i Limfjorden. Her er fred og ro og bare dejligt.

I Thyborøn kan I besøge JyllandsAkvariet og Kystcentret. Begge atraktioner formidler viden om havet, livet i det og naturens kræfter. Her arrangeres sælsafari, og I kan kigge inden for i krybdyr zooen, gå på opdagelse i Skildpaddespionens bunkers, og børnene kan hygge sig på kystlegepladsen. Gå ikke glip af Sneglehuset - I kan ikke overse det. Hele huset er udsmykket med sneglehuse og muslingeskaller og er en meget populær turistattraktion. Inde i huset finder I en stor samling af flaskeskibe, som lokale fiskere har lavet i hånden. 

Den hyggelige gamle by Lemvig ligger lidt syd for Gjellerodde. Nyd en strøgtur på gågaden, besøg byens museer og gå en tur ned på havnen og marinaen. Her er fine legepladser og masser at se på. Børnene vil elske et besøg i Tante Andantes Hus, hvor der fortælles historier, leges og skabes kunstværker i de kreative værksteder. Skulle vejret vise sig fra sin knap så pæne side, kan børnene nemt bruge en hel dag her - og der er forældreparkering i caféen.

Lemvig Museum er bestemt et besøg værd.  Hvert rum fortæller en ny egnshistorie, og børnene kan tage på museumssafari og lege gamle lege. Det er muligt at nyde den medbragte madkurv på museet, og der er oplevelser nok til en hel dag.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Gjellerodde: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Gjellerodde privat til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det giver dig overblik over dine muligheder og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Gjellerodde med prisgaranti

Når du har fundet det private sommerhus Gjellerodde til udlejning, som skal udgøre rammen om jeres ferie, kan du så let som ingenting leje den online. Du vil automatisk være dækket af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Gjellerodde privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udbud af private sommerhuse Gjellerodde til udlejning og professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at kontakte vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Gjellerodde med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Gjellerodde hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Gjellerodde til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Gjellerodde, er du naturligvis meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på de spørgsmål der måtte være omkring privat udlejning af et sommerhus Gjellerodde. Privat sommerhusudlejning Gjellerodde har simpelthen aldrig været så enkelt og lige til.

Vacasol ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Gjellerodde I har valgt.

Vælg mellem 208 sommerhuse