Privat sommerhus Fjellerup Strand

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Fjellerup Strand hos Vacasol.
Vælg mellem 347 sommerhuse
Sommerhus Fjellerup Strand_090-65964

Du finder nemt et dejligt sommerhus Fjellerup Strand her på siden

Med et privat sommerhus Fjellerup Strand til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til dejlige oplevelser. Vacasol tilbyder det største udbud af private ferieboliger Fjellerup Strand, så her kan du let og enkelt danne et overblik over mulighederne.

Læs mere om de dejlige oplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at booke et sommerhus Fjellerup Strand til privat udlejning hos os.

Tips til oplevelser i området

Fjellerup Strand er et hyggeligt og familievenligt ferieområde på nordsiden af Djursland. Stranden er børnevenlig med små klitter og lavt vand. Naturcenter Fjellerup/Blå Flag Station har til huse i et af de gamle fiskerhuse, og her kan I få viden om egnens natur- og kulturhistorie. Her er også et rørebassin, hvor børnene kan fange smådyr og røre ved en fisk, samt en akvarieudstilling og skelettet af en hvad, der er strandet i området. Landskabet er egnet til cykel- og vandreture, og man kan sejle i kano og køre på skinnecykler. Kun 12 km fra Fjellerup Strand ligger Nordens største sommerland og børnenes favorit; Djurs Sommerland. Blandt de mere end 60 forlystelser er en af Danmarks største rutsjebaner, et stort vandland og masser af sjov for legebørn i alle aldre.

Planlægger I at holde familieferien på Djursland, er Fjellerup Strand et godt valg. Stranden er i top, og her er masser at foretage sig. Inden for en halv times kørsel kan I nå til både Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Safari og Randers Regnskov. De to største byer på Djursland er Grenå og Ebeltoft, og det er begge gamle, hyggelige byer med masser af charme, kultur og historie - og gode shoppingmuligheder.

Sommerhusområdet ved Fjellerup Strand ligger lige bag klitterne i et dejligt naturområde med skov. Stranden er børnevenlig, der er indkøbsmuligheder og restauranter tæt på og masser af seværdigheder og udflugtsmål. Landskabet er rigt på cykel- og vandrestier, så det er nemt at komme omkring. 

Holder I ferie ved Fjellerup Strand, og planlægger I at tage på tur, er der mange udflugtsmål inden for en kort køretur. F.eks. det subtropiske Randers Regnskov, akvarier med hajer i Kattegatcentret, tamme og vilde dyr i Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark og det lidt mere overskuelige Munkholm Zoo. I kan også tage til den hyggelige gamle by Ebeltoft, hvor I bl.a. kan borde Fregatten Jylland og lade jer begejstre på Glasmuseet Ebeltoft. Turen kunne også gå til Nationalpark Mols Bjerge.

Vil I gerne have fred og ro til uforstyrret familiehygge i jeres ferie, er Fjellerup Strand et rigtig fint sted. Der er god plads ved sommerhusene, der ligger i smuk natur tæt på den børnevenlige badestrand. Området har mange gode cykel- og vandrestier, så I kan komme omkring uden at bruge bilen. I Auning ligger Dansk Landbrugsmuseum og Herregårdsmuseet Gammel Estrup, der begge er et besøg værd. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Fjellerup Strand: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Fjellerup Strand privat til leje her på siden. Døgnet rundt, hele året rundt. Det skaber overblik over de forskellige Fjellerup Strand og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Fjellerup Strand med prisgaranti

Når du beslutter at leje et privat sommerhus Fjellerup Strand hos Vacasol, vil du selvfølgelig falde under vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Fjellerup Strand privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang alligevel forekomme en smutter i vores priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private sommerhuse Fjellerup Strand til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid kontakte vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Fjellerup Strand med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Fjellerup Strand hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Fjellerup Strand til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Fjellerup Strand, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper gerne med at finde svar på dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Fjellerup Strand. Privat sommerhusudlejning Fjellerup Strand har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en uforglemmelig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Fjellerup Strand.

Vælg mellem 347 sommerhuse