Privat sommerhus Faaborg

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Faaborg hos Vacasol.
Vælg mellem 47 sommerhuse
Sommerhus Faaborg_121-71-1021

Du finder nemt et dejligt sommerhus Faaborg her på siden

Med et privat sommerhus Faaborg til udlejning får du nem adgang til skønne oplevelser. Vacasol tilbyder det største udvalg af private ferieboliger Faaborg, så her får du nemt overblik over dine muligheder.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser du kan vælge mellem, og om dine fordele ved at leje et sommerhus Faaborg til privat udlejning på dette website.

Tips til oplevelser i området

Faaborg er en charmerende gammel købstad i Det Sydfynske Øhav med bindingsværkshuse og hyggelige stræder og flere dejlige badestrande.

I Faaborg MiniBy kan I se mere end 150 modeller i miniatureformat af bygninger fra byen, som de så ud i år 1890. Husene er fremstillet, som man gjorde i 1800-tallet, og i de originale materialer. 

Blandt de børnevenlige badestrande ved Faaborg kan nævnes Sinebjerg Strand, hvor der er badebroer, Nab Strand, Bøjden Strand og strandene ved Dyreborg Havn og Skov, der alle har dejigt lavt vand.

Er I historieinteresserde, kan I glæde jer til et spændende besøg i Faaborg. I Arresten fortæller udstillinger om livet i en arrest nu og i gamle dage. Faaborg Museum har spændende udstillinger om bl.a. de fynske malere, arkitektur og møbler samt en spændende udstilling af japansk træsnitkunst. Besøg også områdets andre museer, møller og Egeskov Slot.

Fra slutningen af juni til og med august kan alle toginteresserede tage på tur med veterantoget fra Faaborg til Korinth. En smuk tur på en halv time gennem skove og marker, hvor man flere steder kan se ud over vandet. På stationen i Korinth kan man købe bl.a. is og kaffe, og her er legeplads, fitness-redskaber og mulighed for at spise medbragt mad og selvfølgelig toiletter.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Faaborg: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit sommerhus Faaborg privat til leje hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et sommerhus Faaborg privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Faaborg at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Faaborg med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus Faaborg hos Vacasol, vil du naturligvis være dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er ét eneste konkurrerende bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Faaborg privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der alligevel forekomme en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private sommerhuse Faaborg til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid kontakte vores lokale partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Faaborg med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Faaborg hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Faaborg til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Faaborg, er du selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer naturligvis gerne de spørgsmål du måtte sidde inde med omkring privat udlejning af et sommerhus Faaborg. Privat sommerhusudlejning Faaborg har kort sagt aldrig været så enkelt.

Vacasol ønsker jer en skøn ferie i jeres foretrukne private sommerhus Faaborg.

Vælg mellem 47 sommerhuse