Privat sommerhus Følle Strand

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Følle Strand hos Vacasol.
Vælg mellem 88 sommerhuse
Sommerhus Følle Strand_30-D50078

Du finder nemt et dejligt sommerhus Følle Strand her på siden

Et privat sommerhus Følle Strand til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, skønne oplevelser som det attraktive område byder på. Vacasol tilbyder det største udbud af private ferieboliger Følle Strand, så her kan du uden videre danne dig et overblik over alle mulighederne.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje et sommerhus Følle Strand til privat udlejning hos os.

Tips til oplevelser i området

Følle Strand er et ferieparadis for alle børnefamilier. Ferieområdet ligger lunt og godt i bunden af Kalø Vig. Den overskuelige strand har dejligt sand, og vandet er roligt og lavt langt ud. Her er en lille badebro og ideelle forhold, hvis man vil snorkle efter krebsdyr og småfisk. Her er også en legeplads, bænke, toiletter og en kiosk, så I kan roligt belave jer på en hel dag ved stranden. 

Holder I ferie ved Følle Strand, har I det hele inden for rækkevidde. Dejlig badestrand, gode fiskesteder, den smukke og blide natur i Nationalpark Mols Bjerge og Kalø Vig. Skal børnene have fart og spænding, er der ikke langt til Djurs Sommerland, og vil I opleve vilde dyr, ligger både Skandinavisk Dyrepark og Ree Park Safari ikke langt væk. Det samme gælder for det store Kattegatcenter i Grenå.

Den smukke og blide natur i Kalø Vig danner rammen om det herlige ferieområde Følle Strand. Her venter jer skønne dage ved strand og badevand, Nationalpark Mols Bjerge er ideelt til cykel- og vandreture, områdets dyreparker, Djurs Sommerland og Kattegatcentret byder alle på gode oplevelser, og skal shoppinggenet luftes, er der ikke langt til Aarhus, der er udnævnt til Europæisk Kulturhovedsted i 2017. En tur til Aarhus kunne også indeholde et besøg på et af byens unikke museer eller Tivoli Friheden.

Følle Strand ligger tæt på den hyggelige handelsby Rønde og Djurslands største købstad Ebeltoft. Begge er hyggelige byer med masser at se på. Vil I besøge Aarhus, er der også kun en halv times kørsel hertil. Tager I cyklerne, kommer I nemt og hurtigt til Kalø Slotsruin og de smukke bakker og skove i Nationalpark Mols Bjerge. Følle Strand er en rolige og dejlige familievenlig strand, hvor I nemt kan hygge jer en hel dag.

Trænger I til en dag væk fra sol og strand, er der mange fine attraktioner og seværdigheder inden for blot en kort køretur. I Ebeltoft finder I et nostalgisk bycentrum med bindingsværkshuse og brosten, og Fregatten Jylland ligger til kaj i Fregathavnen. Glasmuseet er internationalt anerkendt for sine fine udstillinger og arbejdende værksteder. Aarhus ligger kun en halv times kørsel fra Følle Strand, og I kan roligt afsætte en hel dag til besøget. ARoS, Moesgaard Museum, Den Gamle By, Marselisborg Dyrepark og Tivoli Friheden - her er noget for hele familien.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Følle Strand: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Følle Strand privat til leje her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Følle Strand privat gennem os får du altid de fleste private sommerhuse Følle Strand at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Følle Strand med prisgaranti

Når du bestemmer dig for at leje et privat sommerhus Følle Strand hos Vacasol, vil du selvfølgelig være dækket ind af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste konkurrerende, som udlejer dit foretrukne sommerhus Følle Strand privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private sommerhuse Følle Strand til udlejning og også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at rette henvendelse til vores stedlige samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Følle Strand med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Følle Strand hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Følle Strand til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Følle Strand, er du naturligvis altid velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper gerne med at finde svar på dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Følle Strand. Privat sommerhusudlejning Følle Strand har helt enkelt aldrig været så enkelt og lige til.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i det private sommerhus Følle Strand I har bestemt jer for at booke.

Vælg mellem 88 sommerhuse