Privat sommerhus Ertebølle

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Ertebølle hos Vacasol.
Vælg mellem 34 sommerhuse
Sommerhus Ertebølle_121-35-0045

Du finder nemt et dejligt sommerhus Ertebølle her på siden

Et privat sommerhus Ertebølle til udlejning giver nem adgang til skønne ferieoplevelser. Det er ingen sag at finde frem til det rigtige private sommerhus Ertebølle til leje her på siden.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om fordelene ved at booke et sommerhus Ertebølle til privat udlejning hos os.

Tips til området

Ertebølle er et naturskønt og roligt ferieområde ved Limfjorden.  Sommerhusene ligger på dejlige uforstyrrede grunde, og her er masser af plads. Der er ikke langt til områdets dejlige strande, hvor stranden ved Trend har en børnevenlig sandstrand og lavt vand.

Ertebølle har været beboet helt tilbage til jægerstenalderen, og hvordan livet var dengang kan opleves på Stenaldercentret. Her kan I tage del i hverdagslivet fra den gang, skyde med bue og pil, lave oldtidsmad og sejle i stammebåde. Både børn og voksne får en på opleveren.

Ta' fiskestængerne med og fang selv aftensmaden. Vesthimmerland er rig på fine fiskesteder, og Ertebølle Fiskeplads er en af Limfjordens mest kendte pladser, og her er altid mange fisk. Limfjordens fiskevand er i verdensklasse, og her er mere end 1000 km kyststrækning foruden de mange åer.

Vesthimmerland er et oplagt sted at lufte cyklerne. Det naturskønne landskab er fyldt med fine cykelstier og cykelruter, f.eks. den i alt 49 km lange Ertebøllerute fra Hvalpsund til Aggersund. Ruten går langs Limfjordens kyst, og skulle I have mod på en flerdagstur, er der primitive lejrpladser med gratis overnatning undervejs. Ruten går bl.a. forbi den 20 m høje kystklint ved Ertebølle Hoved, hvor det er nemt at finde fossiler og skaller fra jægerstenalderen.

Hvalpsund ligger 17 km syd for Ertebølle og kan således nås både på cykel og i bil. I Hvalpsund kan I tage på eventyr til Sundsøre på Salling med bilfærgen Mary. I kan også besøge den hyggelige lystbådehavn og spise frokost på en af restauranterne på havnen, eller følge muslingefiskeriet i fiskerihavnen. Havnene summer af liv hele sommeren.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Ertebølle: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt sommerhus Ertebølle privat til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Det skaber overblik over dine muligheder og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Ertebølle med prisgaranti

Når du bestemmer dig for at leje et privat sommerhus Ertebølle hos Vacasol, vil du naturligvis falde under vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er ét eneste konkurrerende bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ertebølle privat til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang alligevel forekomme en fejl i vores priskontrol, godtgør vi hele prisforskellen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private sommerhuse Ertebølle til udlejning og også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid kontakte vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Ertebølle med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Ertebølle hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Ertebølle til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Ertebølle, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Ertebølle. Privat sommerhusudlejning Ertebølle har kort sagt aldrig været så enkelt og lige til.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i det private sommerhus Ertebølle I har besluttet at leje.

Vælg mellem 34 sommerhuse