Privat sommerhus Enø

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Enø hos Vacasol.
Vælg mellem 73 sommerhuse
sommerhus enø_090-23311

Du finder nemt et dejligt sommerhus Enø her på siden

Et privat sommerhus Enø til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som det attraktive område byder på. Hos os finder du den største samling af private sommerhuse Enø på én hjemmeside, så du kan uden problemer finde lige præcis det private sommerhus Enø til leje, du drømmer om.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at leje et sommerhus Enø til privat udlejning her på siden.

Tips til området

Den idylliske halvø Enø ligger forbundet med Karrebæksminde af en klapbro. På Enø er sandstrandene børnevenlige, badevandet af Blå Flag kvalitet, og her er fredeligt og skønt. 

Den østlige del af Enø er et fuglebeskyttelsesområde med mange spændende trækfugle og vandfugle samt smukke rovfugle. 

Kun en halv times kørsel fra Enø ligger børnenes favorit, BonBon-Land. Når entréen er betalt, er alle kørende forlystelser gratis. Her er masser af spænding og fart for familiens vovehalse, men også aktiviteter for de helt små.

Næstved er den storby, der ligger tættest på Enø. Her er bl.a. storcentret et godt sted at shoppe. Udover dette er her mange spændende museer og arkitektur samt et automobilmuseum med Danmarks største private samling af biler, motorcykler, knallerter, landbrugsmaskiner og fly.

Gavnø Slot et af Danmarks smukkeste rokokoslotte med bl.a. Nordens største private malerisamling på mere end 1.000 malerier fra det 16. - 18. årh. Slotsparken er landets smukkeste blomsterløgspark med mere end en halv mio. blomsterløg. Besøg også Gavnø Klosterkirke og Danmarks eneste slotsbryggeri. Børnene kan gå på skattejagten og hygge sig på naturlegepladsen. Gavnø Go Fly har 6 forskellige baner lige fra juniorbanen til baner højest oppe i de 150-årige trækroner. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Enø: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde dit sommerhus Enø privat til leje her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Enø privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Enø at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Enø med prisgaranti

Når du vælger at leje et privat sommerhus Enø hos Vacasol, vil du naturligvis være dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Enø privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udbud af private sommerhuse Enø til udlejning og også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid rette henvendelse til vores lokale partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Enø med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Enø hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Enø til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Enø, er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål omkring privat udlejning af et sommerhus Enø. Privat sommerhusudlejning Enø har simpelthen aldrig været så enkelt.

Vi ønsker dig og din familie en skøn ferie i det private sommerhus Enø I har valgt.

Vælg mellem 73 sommerhuse