Privat sommerhus Egense

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Egense hos Vacasol.
Vælg mellem 88 sommerhuse
Sommerhus Egense_121-45-0114

Du finder nemt et dejligt sommerhus Egense her på siden

Et privat sommerhus Egense til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, skønne oplevelser som det spændende ferieområde byder på. Her på siden finder du det største udvalg af private sommerhuse Egense på ét site, så du kan uden videre finde lige præcis det private sommerhus Egense til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje et sommerhus Egense til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til området

Ferieområdet Egense ligger ud til både Limfjorden og Kattegat. Stranden ved Kattegat er en meget børnevenlig sandstrand. Herfra kan I se de to fyrtårne ved Limfjordens udmunding og de mange skibe på vej ind i og ud af fjorden. Kunne I selv tænke jer en lille sejltur, kan I sejle med færgen fra Egense til Hals. 

Egense ligger ud til Limfjorden og Kattegat med dejlig sandstrand. Der er ikke langt til de spændende oplevelser i Lille Vildmosecentret eller fiskerimuseet på Asaa Havn. Egense ligger blot 25 km fra Aalborg, så det er nemt at tage på bytur med shopping og kulturelle oplevelser - og ikke mindst Aalborg Zoo. Zooen er med til at bevare truede dyrearter, og I kan møde både dværgflodheste, elefanter og løver her. I kan også klappe en klappe-slange, brænde krudt af på naturlegepladsen og opleve trænede dyr på Zoofari-Scenen.

25 km sydøst for Egense ligger Aalborg. Byens zoo er med til at bevare truede dyrearter som asiatiske løver og afrikanske dværgflodheste og elefanter. I kan besøge disse og mange flere, hygge jer på naturlegepladsen og slutte dagen af med shopping i byens butikker. Vil I til stranden, ligger Egense Strand ud til Kattegat, og stranden er meget børnevenlig. I kan også lære mere om naturen og dyrene omkring Egense i Lille Vildmosecentret, hvor I bl.a. kan prøve at flyve i en ørne-simulator.

Egense er et hyggeligt ferieområde, hvor Limfjorden og Kattegat mødes. Ved lystbådehavnen er der en dejlig børne- og handicapvenlig badestrand med Det Blå Flag. Der er gode muligheder for at fiske ved fjord og i hav og for at sejle i kano og kajak. Vil I opleve området på cykel, er der stier hele vejen til Aalborg gennem Vildmosen. 

Egense Strand er en dejlig børne- og handicapvenlig strand med læ og fint sand. Stranden er også velegnet til kitesurfing, og fra stranden kan man de se to fyrtårne, der markerer indsejlingen til Limfjorden. Har I lyst til en lille sejltur, kan I tag med færgen til Hals, der er en charmerende lille by med hyggelige gader og gode butikker. Kan I lide at udforske ferielandet på cykel, er der stier helt til Aalborg. Turen går gennem Lille Vildmose, hvor Lille Vildmosecentret byder på spændende viden og aktiviteter omkring naturen.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Egense: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden videre finde dit sommerhus Egense privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Egense privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Egense at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Egense med prisgaranti

Når du har fundet det private sommerhus Egense til udlejning, som skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du så let som ingenting leje den direkte over nettet. Du vil helt automatisk falde ind under Vacasols prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Egense privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi hele prisforskellen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private sommerhuse Egense til udlejning og professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at kontakte vores lokale partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Egense med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Egense hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Egense til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Egense, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af et sommerhus Egense. Privat sommerhusudlejning Egense har helt enkelt aldrig været så enkelt og lige til.

Vacasol ønsker jer en skøn ferie i det private sommerhus Egense I har udvalgt.

Vælg mellem 88 sommerhuse