Privat sommerhus Egå Strand

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Egå Strand hos Vacasol.
Vælg mellem 22 sommerhuse
Sommerhus Egå Strand_160-D4036

Du finder nemt et dejligt sommerhus Egå Strand her på siden

Når du vælger et privat sommerhus Egå Strand til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til skønne oplevelser på ferien. Her på siden finder du den største samling af private sommerhuse Egå Strand på ét site, så du kan let finde præcis det private sommerhus Egå Strand til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at leje et sommerhus Egå Strand til privat udlejning hos os.

Tips til ferieoplevelser i området

Egå Strand ligger tæt på kystens badestrande, skove og skønne naturoplevelser, selv om Egå er den del af Danmarks næststørste by Aarhus. Marinaen er en af landets største og mest moderne med legeplads, grillområde, restaurant og cafe og naturligvis hyggelig atmosfære. Stranden er en lille sandstrand nord for marinaen, og i cykelafstand herfra ligger det dejlige naturområde Egå Engsø. Nyd det rige fugleliv og den smukke udsigt fra fugletårnet, lad børnene hygge sig på legepladsen og gå eller cykel på de anlagte stier rundt om søen. Et ideelt sted for en picnic.

Egå Strand er et skønt ferieområde blot 11 km fra Aarhus centrum, så feriens aktiviteter kan nemt være en kombination af strandliv, naturoplevelser og byferie. Skovene ligger tæt på storbyen, bl.a. Marselisborg og Moesgård Skove. Her er anlagte mountainbikeruter,  den fredelige dyrepark og Tivoli Friheden. Moesgaard Museums nye bygninger er en seværdighed i sig selv, og både den permanente og de skiftende udstillinger er et besøg værd. Den Gamle By er et helt specielt tilbageblik i danskernes liv i flere generationer, og nu også fra 1970'erne. Midt i byen ligger Aarhus Kunstmuseum AROS, der er en stor oplevelse for store og små. Gågaderne frister med små spændende butikker og stormagasiner, så shoppere kan glæde roligt glæde sig.

Planlægger I en ferie, der gerne både skulle indeholde byferie og aktiv ferie ved skov og strand, så er Egå Strand lige sagen. Kun 11 km fra Aarhus centrum og med Egå Marina lige uden for døren ja så kommer man nok ikke tættere på. Egå Engsø er et herligt naturområde med vandre- og cykelstier, legeplads og fugletårn, hvor I kan få mange timer til at gå. Skovene nær Aarhus er skønne oaser med bøgetræer, dyrehave og picnic områder, men også med mountainbikeruter og Tivoli Friheden inden for gåafstand. I Aarhus finder I museer for moderne kunst, arkæologi og dansk historie og herlige shopping- og cafégader.

Egå er en bydel i den nordlige ende af Aarhus, og Egå Strand ligger nord for den moderne Egå Marina. Stranden er en fin lille sandstrand med lavt vand, klithede med marehalm og en skøn udsigt over Aarhus Bugt. På stranden er der fred og ro, og på marinaen er der legeplads, grillområde, café og restaurant og en herlig atmosfære blandt lystbådene. Har I lyst til at tage på fisketur, kan man fiske i søen ved Østerby Skov. 

Egå Strand er et godt bud, hvis I ønsker at holde ferie i et roligt og uforstyrret ferieområde. Stranden, engsøen og marinaen er skønne steder at tilbringe en feriedag i naturen, og tæt ved Aarhus ligger store skove med et rigt dyreliv. Især I Marselisborg Dyrepark er der garanti for, at I kan komme tæt på dyrene. Aarhus er spækket med aktiviteter, seværdigheder og skønne shoppingmiljøer.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Egå Strand: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde dit sommerhus Egå Strand privat til leje her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Når du lejer et sommerhus Egå Strand privat gennem os får du altid flest private sommerhuse Egå Strand at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af sommerhus Egå Strand med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus Egå Strand til udlejning du beslutter at leje, er du med det samme dækket af Vacasols prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Egå Strand privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private sommerhuse Egå Strand til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at kontakte vores lokale partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Egå Strand med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Egå Strand hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Egå Strand til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Egå Strand, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde frem til svar på de spørgsmål du måtte sidde inde med omkring privat udlejning af et sommerhus Egå Strand. Privat sommerhusudlejning Egå Strand har helt enkelt aldrig været så enkelt og lige til.

Vi ønsker jer en uforglemmelig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Egå Strand.

Vælg mellem 22 sommerhuse