Privat sommerhus Bønnerup Strand

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Bønnerup Strand hos Vacasol.
Vælg mellem 189 sommerhuse
Sommerhus Bønnerup Strand_090-74664

Du finder nemt et dejligt sommerhus Bønnerup Strand her på siden

Når du vælger et privat sommerhus Bønnerup Strand til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til skønne oplevelser på ferien. Vacasol tilbyder det største udvalg af private ferieboliger Bønnerup Strand, så her får du nemt overblik over dine muligheder.

Læs mere om de skønne oplevelser der venter, og om fordelene ved at leje et sommerhus Bønnerup Strand til privat udlejning her på siden.

Tips til oplevelser i området

Bønnerup Strand er et dejligt ferieområde på nordsiden af Djursland. Byen er en aktiv fiskerby med et levende miljø på havnen, der er byens omdrejningspunkt. Aktiviteterne på havnen og lystbådehavnen skaber en herlig stemning. Der er gode handicapvenlige fiskepladser på ydermolerne, og i lystbådehavnen kan selv familiens yngste fiske under sikre forhold. Her kan I også grille dagens fangst. I forbindelse med havnen ligger også stranden, der er en dejlig sandstrand med lavt vand, hvor det er hyggeligt og trygt at tilbringe en dag med familien. Stranden er tildelt Det Blå Flag, så forholdene på stranden og vandkvaliteten er i top. Stranden er kørstolsvenlig, der er p-pladser og kiosk i nærheden, og det lave vand er velegnet til kitesurfing.

Ferieområdet Bønnerup Strand er et charmerende og hyggeligt sted tæt på børnevenlig badestrand, livligt havnemiljø og smuk natur. Det lave vand og den brede strand er velegnet til børn og strandaktiviteter. På havnen er der grillplads til fri afbenyttelse, hvor I f.eks. kan tilberede de fisk, I fanger fra molen. Her er også en legeplads og et bassin, hvor børnene kan more sig med at fange krabber. Glipper jeres fangstforsøg, kan der købes friskfangede fisk på havnen. Bønnerup Strand ligger ca. en halv times kørsel fra de mange forlystelser og attraktioner, som børnene vil elske at besøge. Hele tre dyreparker/zoo, Kattegatcentret, Randers Regnskov og de hyggelige gamle byer Ebeltoft og Grenå, så det er nemt at gøre alle glade i ferien.

Kan I lide at udforske ferieområdet på cykel, er der anlagte cykelstier i området. Bl.a. mod øst fra havnen, hvor I kan leje cykler, gennem skov og sivområde og videre til landsbyen Gjerrild til Sostrup Slot. På turistbureauerne i Ebeltoft, Grenå og Allingåbro har de cykelkort og inspiration til dejlige cykelture. 

Grenå er den største by på Djursland. Her ligger Kattegatcentret, Nordens bedste akvarium. I de åbne bassiner kan I se uhyggelige hajer, bidske havkatte og giftige dragefisk på tæt hold, men også søde sæler og farvestrålende koralrevsfisk. Kattegatcentret har mere end 250 forskellige arter fra hele verden. Grenå er en charmerende købstad med gode butikker, restauranter og caféer.

Skal børnene bestemme, og trænger I alle til en dag væk fra stranden, er der mange sjove steder at vælge imellem. F.eks. Skandinavisk Dyrepark, Ree Park Safari, Munkholm Zoo og Randers Regnskov. Nordens bedste akvarium Kattegatcentret og Djurs Sommerland er også sikre valg. Alt sammen inden for en halv times kørsel.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Bønnerup Strand: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde dit sommerhus Bønnerup Strand privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det danner overblik over de forskellige Bønnerup Strand og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Bønnerup Strand med prisgaranti

Når du har fundet frem til det private sommerhus Bønnerup Strand til udlejning, som skal danne rammen om jeres ferie, kan du uden videre booke den over nettet. Du vil automatisk falde ind under Vacasols prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Bønnerup Strand privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi hele forskellen i prisen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private sommerhuse Bønnerup Strand til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Bønnerup Strand med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Bønnerup Strand hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Bønnerup Strand til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af et privat sommerhus Bønnerup Strand, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper gerne med at finde svar på dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af et sommerhus Bønnerup Strand. Privat sommerhusudlejning Bønnerup Strand har kort sagt aldrig været så enkelt.

Vacasol ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i det private sommerhus Bønnerup Strand I har besluttet at booke.

Vælg mellem 189 sommerhuse