Privat sommerhus Asserbo

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Asserbo hos Vacasol.
Vælg mellem 140 sommerhuse
sommerhus asserbo_160-G4283

Du finder nemt et dejligt sommerhus Asserbo her på siden

Et privat sommerhus Asserbo til udlejning giver nem adgang til skønne ferieoplevelser. Det er ingen sag at finde frem til det rigtige private sommerhus Asserbo til leje her på siden.

Læs mere om de skønne oplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke et sommerhus Asserbo til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til området

Det naturskønne Asserbo ligger mellem Roskilde Fjord, Arresø og Kattegat. Her er der ikke langt til skønne badestrande og oplevelser på vandet. Nyd en cykeltur langs kysten og gennem de gamle skove.

Arresø er Danmarks største sø. Stævn ud på søen med den charmerende M/S Frederikke eller i kano eller kajak. Arrenæs med Dronningholm Slotsruin og 12 fredede bronzealderhøje strækker sig ud i Arresø, og det er tilladt at fiske fra båd eller fra afmærkede områder. 

Der er masser af skove ved Asserbo, der bare venter på, at I kommer på skovtur. F.eks. Tisvilde Hegn, der er Danmarks femte største skov og strækker sig fra Tisvildeleje langs kysten til Asserbo plantage. Troldeskoven er en del af Tisvilde Hegn, og her finder i 180 år gamle krogede og knortede skovfyr. Området har flere 'hellige' kilder. 

Området ved Asserbo har en rig kultur- og naturarv. Asserbo Slotsruin var et kloster helt tilbage i 1100-talle, indtil sandflugten i slutningen af 1600-tallet ramte Asserbo, som måtte forlades og gik i forfald. Voldanlægget blev genskabt i 1972 af Nationalmuseet. Esrum Kloster blev grundlagt af Cistercienserordenen i 1151 og fik stor betydning som cisterciensernes åndelige centrum i Danmark. I dag er Esrum Kloster en oplevelsesattraktion.

På Falkonergården kan man opleve show med falkonerens ørne, høge og falke og se deres jagt- og flyveteknik. Træningen af rovfuglene foregår i et område, som igennem næsten 1000 år har været danske konger og dronningers jagtmarker.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Asserbo: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du let finde dit sommerhus Asserbo privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Det danner overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Asserbo med prisgaranti

Alle sommerhuse som udlejes gennem Vacasol falder under vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er ét eneste konkurrerende bureau, som udlejer dit foretrukne sommerhus Asserbo privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der på trods af alle forholdsregler alligevel opstå en smutter i vores priskontrol, godtgør vi hele differencen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private sommerhuse Asserbo til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at kontakte vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Asserbo med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Asserbo hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Asserbo til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Asserbo, er du selvfølgelig meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af et sommerhus Asserbo. Privat sommerhusudlejning Asserbo har helt enkelt aldrig været så enkelt og lige til.

Vacasol ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i det private sommerhus Asserbo I har bestemt jer for at leje.

Vælg mellem 140 sommerhuse