Privat sommerhus Ajstrup Strand

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt et privat sommerhus Ajstrup Strand hos Vacasol.
Vælg mellem 50 sommerhuse
Sommerhus Ajstrup Strand_014-30003

Du finder nemt et dejligt sommerhus Ajstrup Strand her på siden

Når du vælger et privat sommerhus Ajstrup Strand til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til skønne ferieoplevelser. Her på siden finder du det største udvalg af private ferieboliger Ajstrup Strand, så her får du nemt overblik over dine muligheder.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at booke et sommerhus Ajstrup Strand til privat udlejning her på siden.

Tips til området

Ajstrup Strand er et dejligt familievenligt ferieområde med en god badestrand og spændende udflugtsmål inden for overskuelig afstand. Få km mod syd ligger det lille fiskeleje Norsminde, hvor I kan hygge jer, spise is og fange krabber på havnen. Her er også en legeplads, en hyggelig lystbådehavn og et fuglereservat. Kan I lide heste, kan I tage på tur på islandske heste fra Seldrupgård lidt nord for Ajstrup Strand. Her er der ponytrækture for de yngste og idylliske hestevognsture i Fløjstrup Skov. 

Nyd ferielandet ved Ajstrup Strand i Aarhus Bugt. Badestranden er børnevenlig og overskuelig med lagt, roligt vand og Det Blå Flag som garant for god badevandskvalitet. Familiens lystfiskere  finder mange gode fiskepladser langs kysten og ved put & take søer i området. Seldrupgård tilbyder hestevognsture, ture på islands heste og trækture på ponyer for de yngste, og Aarhus ligger kun en kort køretur herfra.

Badestrand, cykelruter, fiskesteder og familievenlige udflugtsmål - holder I ferie ved Ajstrup Strand er I tæt på det hele. Kører I de 15 km til Hou, kan I desuden komme med færgen til de dejlige øer Samsø og Tunø. Tunø er bilfri, men har I cykler med, venter jer smukke naturoplevelser på begge øer. Aarhus ligger kun 18 km og Horsens 40 km væk, og begge byer er hyggelige shoppingbyer med masser af seværdigheder for hele familien. 

Ferieområdet Ajstrup Strand ligger smukt og hyggeligt i Aarhus Bugt. Den overskuelige sandstrand og det lave vand er af høj kvalitet og et yndet sted at tilbringe en dag med familien. Kan I lide aktiv ferie, er der fine cykelruter og i skovene mellem Odder og Aarhus desuden tre mountainbikeruter. Seldrupgård arrangerer ture på islandske heste, ponytrækture for de små børn og hestevognsture i skoven for hele familien. Kysten har fine fiskepladser og put&take søerne i området er ideelle, hvis de yngste børn skal med på fisketur. 

Har I cyklen med på ferie, og er I vilde med den smukke, blide natur ved Aarhus Bugt, er der mange muligheder for gode oplevelser. Kør til Norsminde og oplev stemningen på lystbådehavnen og fuglereservatet, inden I fortsætter til Økologiens Have i Odder. Haven er fantastisk smuk, her er aktiviteter for børn, og I kan købe et stort udvalg af økologiske produkter. Langs landevejene i området er der mange gårdbutikker med alt fra frugt og grønt, æblemost og håndbryggede øl, og hos Fru Møllers Mølleri kan I desuden smage lækkerierne i restauranten. Har I mod på selv at fange aftensmaden, er der gode fiskepladser langs kysten og mange put & take søer.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning Ajstrup Strand: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du uden problemer finde dit sommerhus Ajstrup Strand privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over dine muligheder og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private sommerhuse på denne ene side.

Privat udlejning af sommerhus Ajstrup Strand med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus Ajstrup Strand til udlejning du beslutter dig for, er du med det samme dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhus Ajstrup Strand privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang alligevel ske en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private sommerhuse Ajstrup Strand til udlejning og også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at kontakte vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat sommerhusudlejning sommerhus Ajstrup Strand med tryghed og sikkerhed.

Book en privat sommerhus Ajstrup Strand hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne sommerhus Ajstrup Strand til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af et privat sommerhus Ajstrup Strand, er du naturligvis velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper gerne med at finde svar på de spørgsmål der måtte være vedrørende privat udlejning af et sommerhus Ajstrup Strand. Privat sommerhusudlejning Ajstrup Strand har simpelthen aldrig været så enkelt.

Vacasol ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i jeres foretrukne private sommerhus Ajstrup Strand.

Vælg mellem 50 sommerhuse