Privat feriebolig Zillertal

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Zillertal hos Vacasol.
Vælg mellem 644 sommerhuse
feriebolig zillertal_250-ZAZ315

Du finder nemt en dejlig feriebolig Zillertal her på siden

En privat feriebolig Zillertal til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som det attraktive ferieområde byder på. Vacasol tilbyder det største udvalg af private ferieboliger Zillertal, så her kan du let og enkelt danne et overblik over mulighederne.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser du kan vælge imellem, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Zillertal til privat udlejning på denne portal.

Tips til området

Zillertal i Tyrol er et utrolig smukt og populært ferieområdet året rundt. Om vinteren er der hele 700 km pister, og om sommeren er landskabet grønt og frodigt med de høje bjerge, dybe dale og floden, der snor sig igennem området.

Det smukke bjergområde Zillertal er lige populært sommer som vinter. Holder I ferie her om sommeren, skal I huske gode travesko, for det er svært ikke at blive fristet til oplevelser i den skønne natur. I Hochgebirgs-Naturpark Zillertaler Alpen er der 3.509 m op til det højeste punkt. Ved Brandberg kan I opleve det betagende syn af hele 12 orkide arter. Børnene vil elske at besøge Eventyrparken ved Kaltenbach, hvor spændende udfordringer som parcourbaner og rebstige over vandfald venter jer. I Fügen kan I køre med bjergbanen, hygge jer i legeparken, og de modige kan paraglide. Overvejer I at holde ferie her om vinteren, kan i glæde jer til hele 700 km pister.

Zillertal er et betagende smukt område. Høje grønne bjerge, floder og vandfald, orkide parker er bare nogle af de skønne naturoplevelser, der venter jer her. Legebørn i alle aldre kan glæde sig til parcourbaner og udfordringer over vandfald i Eventyrparken, og ved bjergbanen Spieljochbahn nær Fügen kan I paraglide og nyde legelandet, hvor der også er mulighed for at lege med vand. Zillertal har hele 80 gletchere, rige forekomster af amatyster og bjergkrystal, så I kan se frem til mange unikke oplevelser.

Zillertal er det perfekte feriemål for alle, der ønsker en aktiv ferie. Bjerge og dale indbyder til trave-, cykle- og klatreture, som kan efterfølges af en dukkert i en af områdets mange badesøer og pool. Ved Kaltenbach kan de modige gå på rebstige over vandfaldet, klatre i trætoppe og prøve kræfter med parcourbanerne. I Spieljoch kan I lære at klatre både på klatrevægge og på klipperne og tage på en smuk køretur med bjergbanen. 

Om vinteren er Zillertal et yndet skisport område med 700 km pister, men her er lige så skønt resten af året. De høje bjerge, grønne dale og dejlige badesøer indbyder til en aktiv familieferie. Efter en varm dag på tur, kan I vælge mellem naturlige badesøer, udendørs pool og badelande. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Zillertal: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden problemer finde din feriebolig Zillertal privat til leje her. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Derfor kan du hurtigt få et overblik over alle mulighederne, og nemt udvælge den helt rigtige feriebolig Zillertal privat til leje.

Privat udlejning af feriebolig Zillertal med prisgaranti

Når du har fundet frem til den private feriebolig Zillertal til udlejning, som skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du med det samme leje den over nettet. Du vil helt automatisk falde ind under Vacasols prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste konkurrende udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Zillertal privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private ferieboliger Zillertal til udlejning og også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid rette henvendelse til vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Zillertal med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Zillertal hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Zillertal til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Zillertal, er du naturligvis meget velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte sidde inde med vedrørende privat udlejning af en feriebolig Zillertal. Privat ferieboligudlejning Zillertal har kort sagt aldrig været så enkelt.

Vacasol ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Zillertal I har valgt.

Vælg mellem 644 sommerhuse