Privat feriebolig Wildschönau

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Wildschönau hos Vacasol.
Vælg mellem 100 sommerhuse
feriebolig wildschönau_350-AT-6314-22

Du finder nemt en dejlig feriebolig Wildschönau her på siden

En privat feriebolig Wildschönau til udlejning er det optimale udgangspunkt for de mange, dejlige oplevelser som venter i det spændende ferieområde. Det er legende let at finde den rigtige private feriebolig Wildschönau til leje her på siden.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at leje en feriebolig Wildschönau til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til oplevelser i området

Wildschönau i Tyrol er en virkelig ferieperle. Landskabet er utrolig smukt og kan bl.a med fordel nydes på en tur med en af gondolbanerne eller som paraglider. Skolen i Wildschönau er Østrigs største, og instruktørerne sørger for, at selv nybegyndere kan være med, så det er en enestående chance for at være fugl for en stund. I Wildschönau er der mange attraktioner og forlystelser for hele familien, badesøer og naturlegepladser, så det er nemt at tilgodese alles ønsker.

Wildschönau er aktiv ferie, skønne naturoplevelser og familievenlige attraktioner. Højt oppe i bjergene ved Niederau ligger Markbachjochalm børnezoo og legeplads, og områdets rideskole tilbyder både undervisning og ture ud i det smukke landskab. I kan også lære nye færdigheder i ferien. F.eks. ligger Østrigs største paragliderskole her, I kan rafte med instuktører, og lære nogle af de gamle håndværk på kunsthåndværksmarkedet hver onsdag ved Bergbauernmuseum z'Bach i Oberau. Bagefter kan I nyde en velfortjent tyr med et af områdets gamle bumletog eller med hestevogn.

Wildschönau har en spændende kultur og historie. På Bergbauernmuseum z'Bach i Oberau tager I med tilbage i tiden med de tyrolske bjergbønder. På torsdage er der kunsthåndværksmarked ved museet, hvor de gamle håndværksdyder demonstreres. Her snittes i træ, væves kurve, broderes med guld, males akvarel, slibes glas og dyppes stearinlys. Børn og andre interesserede kan prøve de gamle håndværk. Das Bergwerk Laéhenlahn er en tidligere sølvmine, som i dag fungerer som besøgsmine.

De modige og eventyrlystne kan lære at paraglide i Wildschönau. Forholdene er optimale, Østrigs største skole ligger her, og selv nybegyndere kan være med. Er I til fart og vand, tilbydes rafting med instruktører i Imster Schlucht, og i Naturhochseilgarten kan I svinger jer i trætoppene som en anden Tarzan. Freibad Wildschönau har vandsjov og rutsjebaner for børn samt legeplads og afslapningsarealer. Behøver det ikke gå så stærkt, kan I nyde at køre en smuk tur med et af de gamle bumletog eller med hestevogn.

Holder I ferie i Wildschönau, kan I kombinere ferien med aktive naturoplevelser, hygge, fred og ro samt spændende oplevelser og seværdigheder. Ta' med gondolbane op i bjergene, besøg børnezoo, badesøer og legepladser, lær at paraglide og rafte, ta' tilbage i tiden på områdets museer og besøgsminer.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Wildschönau: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde en dejligt feriebolig Wildschönau privat til leje hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Wildschönau privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Wildschönau at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Wildschönau med prisgaranti

Når du beslutter at leje en privat feriebolig Wildschönau hos Vacasol, vil du selvfølgelig falde under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne feriebolig Wildschönau privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private ferieboliger Wildschönau til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid rette henvendelse til vores lokale partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Wildschönau med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Wildschönau hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Wildschönau til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Wildschönau, er du naturligvis altid velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte sidde inde med omkring privat udlejning af en feriebolig Wildschönau. Privat ferieboligudlejning Wildschönau har helt enkelt aldrig været så enkelt.

Vi ønsker jer en skøn ferie i den private feriebolig Wildschönau I har udvalgt.

Vælg mellem 100 sommerhuse