Privat feriebolig Wien

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Wien hos Vacasol.
Vælg mellem 217 sommerhuse
feriebolig wien_301-AT1080.400.1

Du finder nemt en dejlig xx her på siden

En privat xx til udlejning giver nem adgang til uforglemmelige oplevelser. Vacasol tilbyder det største udvalg af private ferieboliger Wien, så her kan du i løbet af et kort øjeblik et øjeblik danne dig et overblik over alle mulighederne.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at booke en xx til privat udlejning her på siden.

Tips til oplevelser i området

Alene bygningerne i Wien er en attraktion i sig selv. Gigantiske og imponerede historiske bygninger og moderne i strålende farver, der er masser at beundre på en tur rundt i byen og fra det store pariserhjul, Wiener Riesenrad. Billedet fuldendes af den smukke flod Donau og de mange grønne områder. Wien byder også på utallige seværdigheder, og de fleste kulturelle tilbud har også en børnevenlig udgave.

Wiens fordums storhedstid ses tydeligt i byens mange smukke bygninger. F.eks. St. Stephen's Cathedral og Schloß Schönbrunn. Den Spanske Rideskole er verdens eneste med Europas ældst avlede hesterace, de smukke hvide Lipizzanere. Hestene opfører bl.a. en "Ballet for hvide hingste". Et af verdens bedste naturhistoriske museer ligger i Wien. Der er gratis adgang for børn, og disse er vilde med museets dinosaueræg. Der er i det hele taget rigtig mange spændende ting for børn i Wien, bl.a. Sommerfuglehuset og Tiergarten Schönbrunn.

Wiens kulturelle tilbud er ikke kun for voksne. Overalt er der tænkt på børnene, så de kan prøve og røre ved tingene. Bl.a. Naturhistorisk Museum, Teknisk Museum og ZOOM. Kulturhuset Dschungel, Sommerfuglehuset og Tiergarten Schönbrunn er også sikre hits for hele familien.

Den Spanske Rideskole kan som verdens eneste vise shows med de hvide Lipizzanere, på Naturhistorisk Museum kan I se dinosaueræg og fugleedderkopper, Sommerfuglehuset er en smuk og farverig oase, og i Tiergarten Schönbrunn kan I nyde synet af isbjørnene i det nye Polar World. Alle disse skønne oplevelser tilsat et væld af kulturelle tilbud for både børn og voksne tilbyder Wien sine gæster.

Østrigs hovedstad Wien er en kulturel perle med masser af tilbud til hele familien. De historiske bygninger er en oplevelse i sig selv og et endnu smukkere syn set fra det store pariserhjul Wiener Riesenrad.  Få spændende oplevelser med hjem efter et besøg på byens mange museer, i Tiergarten og lørdagens store loppemarked. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Wien: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din xx privat til leje hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af xx med prisgaranti

Alle ferieboliger som udlejes via Vacasol falder ind under vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne xx privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke kun det største udvalg af private ferieboliger Wien til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning xx med tryghed og sikkerhed.

Book en privat xx hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne xx til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat xx, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på de spørgsmål du måtte have i forbindelse med privat udlejning af en xx. Privat ferieboligudlejning Wien har simpelthen aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i den private xx I har valgt at leje.

Vælg mellem 217 sommerhuse