Privat feriebolig Vaud

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Vaud hos Vacasol.
Vælg mellem 243 sommerhuse
feriebolig vaud_303-CH1884.765.2

Du finder nemt en dejlig feriebolig Vaud her på siden

En privat feriebolig Vaud til udlejning giver nem adgang til dejlige oplevelser. På denne side finder du det største udvalg af private ferieboliger Vaud, så her kan du på en nem og enkel måde danne dig et overblik over mulighederne.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje en feriebolig Vaud til privat udlejning på dette website.

Tips til ferieoplevelser

I den sydvestlige del af Schweiz ligger den smukke kanton Vaud med vinmarker, store skove og søer og bjerge med sne øverst oppe.  Vinmarkerne på terrasserne Lavaux Vineyard Terrace strækker sig fra Château de Chillon til Lausanne, og det smukke syn er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Piscine de Bellerive i Lausanne er en populær kombinationen af svømmebad og strand. Lausanne har mange spændende seværdigheder, bl.a. den gotiske Lausanne Katedral, middelalderslottet Château de Chillon og havnepromenaden Port Ouchy, hvor lystbåde og krydstogtskibe lægger til.

Château - d'Oex mellem Montreux og Lausanne er et populært sted for legebørn i alle aldre. Her kan I være aktive i naturen og prøve at flyve i ballon. Byen Vevey ved Genevesøen er også et attraktivt udflugtsmål. Her er rejst en statue af Charlie Chaplin, som boede her de sidste mange år af sit liv, et tv tårn med en fantastisk udsigt over landskabet og mange interessante museer. Bl.a. Swiss Museum of Games og Alimentarium Food Museum. Montreux er en spændende kulturby, og her boede i perioder en anden spændende person, Freddie Mercury fra Queen, som der også er rejst en statue af. 

På de smukke bjergskråninger ned til Genevesøen ved Château de Chillon og Lausanne finder I det smukkeste syn af vinmarker på terrasserne Lavaux Vineyard Terrace. Området er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Et andet smukt syn er middelalderslottet Château de Chillon, der ligger på en ø i Genevesøen. Slottet er et af de mest besøgte i Europa og kan ses bl.a. fra havnepromenaden Port Ouchy i Lausanne, hvor I også kan nyde synet af lystbåde og krydstogtskibe. I Lausanne finder I også Olympic Museum, der er det største museum omkring OL i verden med mere end 10.000 udstillede genstrande.

En ferie i Vaud byder på oplevelser for hele familien. Her finder I smukke landskaber med bjerge, skovområder, søer og vinmarker, og spændende byer som Vevey, Lausanne og Montreaux alle med masser af seværdigheder. I Château - d'Oex mellem Montreux og Lausanne kan I være aktive i naturen og bl.a. tage med på en ballonflyvetur.  Piscine de Bellerive i Lausanne er en kombinationen af svømmebad og strand og meget populært. 

Vaud er et utrolig smukt område i det sydvestlige Schweiz. Landskabet har det hele; vinmarker på smukke terrasser, store skovområder, dejlige søer, som man kan bade i, og sneklædte bjergtoppe. Byerne Vevey, Montreux og Lausanne har masser at byde på bl.a. spændende museer som verdens mest omfattende Olympic Museum, statuer af Chaplin og Freddie Mercury, slotte og katedraler. Vaud byder også på aktiv ferie bl.a. i Château - d'Oex mellem Montreux og Lausanne.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Vaud: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du enkelt og sikkert finde din feriebolig Vaud privat til leje hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Vaud privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Vaud at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Vaud med prisgaranti

Når du vælger at leje en privat feriebolig Vaud hos Vacasol, vil du selvfølgelig falde under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Vaud privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der mod forventning alligevel ske en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi hele differencen i prisen. Beløbet overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke alene det største udvalg af private ferieboliger Vaud til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid henvende dig til vores stedlige partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Vaud med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Vaud hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Vaud til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Vaud, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi besvarer naturligvis gerne de spørgsmål der måtte være omkring privat udlejning af en feriebolig Vaud. Privat ferieboligudlejning Vaud har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en skøn ferie i den private feriebolig Vaud I har udvalgt.

Vælg mellem 243 sommerhuse