Privat feriebolig Ungarn

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Ungarn hos Vacasol.
Vælg mellem 331 sommerhuse
feriebolig ungarn_311-HU8648.157.2

Du finder nemt en dejlig feriebolig Ungarn her på siden

Når du vælger en privat feriebolig Ungarn til udlejning som base for din ferie, får du nem adgang til dejlige oplevelser. Det er intet problem at finde frem til den rigtige private feriebolig Ungarn til leje hos os.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Ungarn til privat udlejning hos os.

Tips til oplevelser i området

Har I cykler med på ferie til Ungarn, kan I glæde jer til smukke ture mellem vinmarker og frugtplantager. Er I i nærheden af Balatonsøen, kan I med fordel benytte cykelstien rundt om søen, hvor I også kommer forbi smukke slotte og borge.

Holder I ferie i Budapest vil I opleve, at byen er et overflødighedshorn af oplevelser som f.eks. eventyrslotte, smuk arkitektur, zoologisk have og gode butikker. Floden Donau løber mellem de to bydele Buda og Pest, der forbindes af syv arkitektonisk smukke broer. Det er en god ide at benytte sig af  hop-af-og-på busser, sporvogne og sightseeing på segway - og selvfølgelig en sejltur på Donau.

Balatonfüred på Balatonsøens nordlige bred blev landets første kur- og feriested for ca. 300 år siden. Oplev atmosfæren fra byens storhedstid og besøg rundkirken med de berømte kalkmalerier.

Oplagte mål for en udflugt i bil er bøffel-reservatet ved Balatonmagyaród og naturreservatet ved Kis-Balaton.  Besøg også drypstensfigurerne i Pálvölgy Grotten, og lad børnene køre en tur på den 700 meter lange bobslædebane Nyári Bobpálya, der her åbent året rundt.

Intet besøg i Budapest uden en sejltur på Donau. Det kan enten være med de gamle langsomtsejlende færger eller med den specialbyggede bus, der kører direkte fra gaden og ud i vandet, hvor den forvandles til en båd. Turen går forbi mange af de spændende seværdigheder i byen, bl.a. den ungarske parlamentsbygning, der ligner et eventyrslot, og Margrethe-øen, der er et stort forlystelses- og wellnessområde. På Pest siden ligger byens luksuriøse shopping kvarter Andrássy út, der er med på UNESCOs Verdensarvsliste.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Ungarn: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du let finde din feriebolig Ungarn privat til leje hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Ungarn privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Ungarn at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Ungarn med prisgaranti

Når du har fundet den private feriebolig Ungarn til udlejning, som skal danne rammen om jeres ferie, kan du så let som ingenting leje den over nettet. Du vil helt automatisk være dækket under Vacasols prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi lover dig, at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Ungarn privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der alligevel ske en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private ferieboliger Ungarn til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid henvende dig til vores stedlige samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Ungarn med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Ungarn hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Ungarn til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Ungarn, er du naturligvis velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer selvfølgelig gerne dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af en feriebolig Ungarn. Privat ferieboligudlejning Ungarn har kort sagt aldrig været så enkelt.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private feriebolig Ungarn.

Vælg mellem 331 sommerhuse