Privat feriebolig Thüringer Wald

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Thüringer Wald hos Vacasol.
Vælg mellem 381 sommerhuse
feriebolig thüringer_wald_305-DE9458.100.1

Du finder nemt en dejlig feriebolig Thüringer Wald her på siden

Med en privat feriebolig Thüringer Wald til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til skønne ferieoplevelser. På denne hjemmeside finder du det største udvalg af private ferieboliger Thüringer Wald på én hjemmeside, så du kan nemt finde nøjagtig den private feriebolig Thüringer Wald til leje, du drømmer om.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser du kan vælge imellem, og om dine fordele ved at leje en feriebolig Thüringer Wald til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til oplevelser i området

Thüringer Wald er en 170 km lang og på nogle steder op til 35 km bred skovrig ås. Et fantastisk sted at cykle og vandre og snuppe en dukkert i floder og søer. En af de mest populære vandrestier i Tyskland, Rennsteig, ligger her i Thüringer Wald. I Rennsteiggarten kan I holde hvil, få lidt godt til maven, og børnene kan hygge sig på legepladsen. Instruktører fra Tysklands Alpine Club vejleder, hvis I har lyst til at lære at klatre. Vandet i kilderne er af drikkekvalitet, og så er det dejlig koldt. 

Thüringer Wald er meget mere end bare smuk natur og vandrestier. Her er masser af attraktioner og kulturhistoriske skatte. Miniatureparken ”mini-a-thür” i Ruhla ved Bad Liebenstein har mere end 100 modeller i skala 1:25 af nogle af de vigtigste kulturelle og historiske bygninger i Thüringen samt en dejlig legeplads med bl.a. en sommerkælkebane. Her er også dyreparker og aquarier, bl.a.  Tierpark Suhl, Tierpark Bad Liebenstein og Meeresaquarium Zella Mehlis.

Holder jeres familie mest af at være aktive i ferien, er Thüringer Wald det perfekte feriested. Her kan I sejle i kano, kajak og på tømmerflåde, stå på vandski og dykke, klatre og fiske. Søerne indbyder til en tur i vandet, og er I til varmtvandsbassiner er Solewelt Bad Salzungen en unik oplevelse. Saltkoncentration i søen er som i Det Døde Hav. Er vejret til indendørs aktiviteter, er Kinderland & Indoor Minigolf Schorn Ilmenau et godt sted at nyde samvær med familien i tørvejr, eller I kan besøge Meeresaquarium Zella Mehlis, der har dyr fra alle verdenshavene i de 60 akvarier og 5 terrarier.

Automobile Welt Eisenach fortæller bilfabrikken Eisenachs 110 år gamle historie og viser modeller af biler fra hele perioden i skala 1:75, bl.a. racerbiler fra 1956. Haus der Natur Goldisthal i Schwarzatal er en levende udstilling omkring egnens historie inden for guldminedrift, trækul og brugen af vandkraft. Miniatureparken ”mini-a-thür” i Ruhla ved Bad Liebenstein præsenterer en helt enestående udstilling af mere end 100 modeller i skala 1:25 af nogle af de vigtigste kulturelle og historiske bygninger i Thüringen.

Cykel- og vandreture i store skovområder, klatretur på bjergvægge og svømmeture i klare skovsøer er bare nogle af de dejlige oplevelser, der venter jer i Thüringer Wald. Her er også spændende museer for bl.a. guldminedrift, et automobil museum med unikke modelbiler, berømte slotte som Schloss Wartburg, dyreparker og legelande, så ferie i Thüringer Wald er for hele familien.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Thüringer Wald: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du let finde en dejligt feriebolig Thüringer Wald privat til leje hos os. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Det danner overblik over dine muligheder og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Thüringer Wald med prisgaranti

Når du har fundet den private feriebolig Thüringer Wald til udlejning, som skal udgøre rammen om jeres ferie, kan du så let som ingenting leje den online. Du vil helt automatisk være dækket under Vacasols prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Thüringer Wald privat til en billigere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi hele prisforskellen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke kun det største udvalg af private ferieboliger Thüringer Wald til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid rette henvendelse til vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Thüringer Wald med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Thüringer Wald hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Thüringer Wald til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Thüringer Wald, er du naturligvis velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte sidde inde med omkring privat udlejning af en feriebolig Thüringer Wald. Privat ferieboligudlejning Thüringer Wald har simpelthen aldrig været nemmere.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Thüringer Wald I har valgt at leje.

Vælg mellem 381 sommerhuse