Privat feriebolig St. Gallen

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig St. Gallen hos Vacasol.
Vælg mellem 251 sommerhuse
feriebolig st_gallen_303-CH9410.100.5

Du finder nemt en dejlig feriebolig St. Gallen her på siden

En privat feriebolig St. Gallen til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, uforglemmelige ferieoplevelser som venter i det spændende ferieområde. På denne portal finder du det største udvalg af private ferieboliger St. Gallen på én portal, så du kan nemt finde lige præcis den private feriebolig St. Gallen til leje, du drømmer om.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje en feriebolig St. Gallen til privat udlejning hos os.

Tips til ferieoplevelser i området

St. Gallen er et naturskønt område i Schweiz rig på bjerge og slugter, bjergsøer og floder, viadukter og broer. Besøg naturreservatet Sitter, dyreparken Peter og Paul, gå en lærerig tur på Planet Stien og besøg chokoladefabrikken i Flawil. Byen St. Gallen er et af de rigeste i Schweiz med smukke grønne oaser og et væld af historiske bygninger, hvor domkirken og biblioteket er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. 

St. Gallen er et godt valg til en familieferie. Det skønne landskab er fyldt med muligheder for udfoldelse og naturoplevelser. Gi' den gas på mountainbikes i det kuperede terræn eller vælg de knap så belastende cykel- og vandrestier. Ta' med Mühleggbahn op på St. Georgen, hvor I kan bade og holde picnic. Besøg den smalle slugt Mülenenschlucht syd for den gamle bydel i St. Gallen, hvor byen i sin tid blev grundlagt, og den bilfri gamle bydel hvor flere af de historiske bygninger er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. I St. Gallen finder I også en dyrepark og et naturreservat, badesøer, vandland og svømmehal.

Alt hvad der skal til en god ferie, finder I i St. Gallen. Den smukke natur indbyder til udendørs aktiviteter, og her findes et væld af spændende seværdigheder. F.eks. dyrehaven Peter og Paul, hvor der er gratis adgang til at besøge los, vildsvin, murmeldyr og mange andre dyr. Schönenbodensee er en af mange bjergsøer, og i naturreservatet ved Wildhaus er der en svømmelhal. Det store vandland i Säntis parken har udendørs saltbade, bølgebassiner, springvand, vandrutsjebaner og afslappende tyrkiske dampbade og sauna for de voksne.

Byen St. Gallen er en af de rigeste i landet med smukke historiske bygninger helt tilbage til det 16. årh. Flere af disse er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Den gamle bydel er bilfri, så I kan nyde et besøg i de mange kulturtilbud, butikker og parker med legepladser og caféer. Syd for den gamle bydel ligger slugten Mülenenschlucht, hvor byen blev grundlagt. Herfra kan I tage med Mühleggbahn op ad bjerget St. Georgen. 

I kantonen St. Gallen finder I det smukkeste landskab med bjerge, søer, vandfald og floder. Ideelt til en aktiv ferie. Naturreservatet Sitter og dyrehaven Peter og Paul er bare to af de steder, I må besøge. I kan også gå i pilgrimmenes fodspor og lære om planeterne på Planet Stien, besøge en chokoladefabrik, bade i nogle af de mange søer, vandland eller svømmehal og tage på en smuk tur til den botaniske have. Selve byen St. Gallen er en smuk by fra det 16. årh., hvor I sagtens kan bruge en hel dag på at se på smuk arkitektur, kultur, spændende butikker og hygge jer i grønne oaser.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning St. Gallen: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du let finde din feriebolig St. Gallen privat til leje her på siden. Døgnet rundt, hele året rundt. Af den årsag kan du hurtigt få et overblik over alle de dejlige ferieboliger St. Gallen, og nemt finde den helt rigtige feriebolig St. Gallen privat til leje.

Privat udlejning af feriebolig St. Gallen med prisgaranti

Når du har fundet den private feriebolig St. Gallen til udlejning, som skal danne rammen om jeres ferie, kan du så let som ingenting leje den direkte over nettet. Du vil helt automatisk falde ind under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig St. Gallen privat til en billigere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, godtgør vi hele prisforskellen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private ferieboliger St. Gallen til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid rette henvendelse til vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig St. Gallen med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig St. Gallen hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig St. Gallen til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig St. Gallen, er du selvfølgelig altid velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper gerne med at finde frem til svar på de spørgsmål der måtte være omkring privat udlejning af en feriebolig St. Gallen. Privat ferieboligudlejning St. Gallen har kort sagt aldrig været så enkelt.

Vacasol ønsker jer en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig St. Gallen I har udvalgt.

Vælg mellem 251 sommerhuse