Privat feriebolig Slovenien

Slovenien - et spændende, gæstfrit og frodigt ferieland

Om vinteren er Slovenien et yndet sted at tage på skiferie, og om sommeren bliver man betaget af den mangfoldige og frodige natur. Dyp fødderne i Adriaterhavet, gå på opdagelse i de dragende huler og grotter, ta' på cykel- og vandreture i alperne og besøg Europas grønneste hovedstad.
Vælg mellem 81 sommerhuse
privat feriebolig slovenien_151-SCR130

I den nordlige del af Slovenien ligger alperne og nationalparken Triglav, opkaldt efter landets højeste bjerg, som også ligger her. I nationalparken findes de smukkeste kløfter, brusende floder og høje vandfald samt ikke at forglemme søerne Bled og Bohinj. I Bled ligger en lille bitte ø med Valfartskirken Vor Frue. Kirken fylder næsten hele øen og er et yndet pilgrimssted. Ta’ traveskoene på og gå på opdagelse i nationalparken eller se det hele fra oven på en tur med svævebanen Mt. Vogel.

Er I til museumsbesøg, kan et besøg på Bled Castle Museum anbefales. Efter et museumsbesøg er det oplagt at tage i Familie Adventure Park Straža Bled eller i vandlandet Aqua Larix.

I landets nordøstlige hjørne ligger Pohorje og Drau Valley i naturskønne landskaber. Upper Drau Valley Outdoor Park byder på et overflødighedshorn at udendørs aktiviteter. Her kan man spille golf, køre mountainbikes og ride, tage på hike og vandreture og meget mere. Slut af med et besøg i Waterpark Radlje ob Dravi. Ved Podcetrtek ligger endnu et vandland; Thermal Park Aqualuna.

I Karst plateauet i den sydvestlige del af Slovenien finder man landets største seværdigheder; de berømte huler og grotter. Nogle af hulerne kræver gode fysik og gåpåmod, mens andre er nemmere at besøge. Alle kræver varmt tøj, da der kun er omkring 12 grader i hulerne. Škocjan Caves er Europas største grotte og med på UNESCOs verdensarvsliste. En guidet tur gennem grotten tager halvanden time og følger hulens underjordiske flod. Križna Jama hulen er kendt for fundet af fossiler, kranier og knogler af mere end 2.000 forhistoriske hulebjørne. Guider fortæller og fremviser fundene og udpeger spor i klipperne efter bjørnenes kløer. Hulen er 8 km dyb og har over 50 store søer og vandløb, hvoraf nogle kun kan krydses med båd. Den mest tilgængelige og måske derfor mest berømte hule er Postojna, som i dag er oplyst, og som man kan køre gennem med et minitog og opleve de fantastiske stalaktitter og stalagmitter. Ude i lyset igen kan man beundre det smukke Predjama Slot, der nærmest er vokset sammen med kalkstensklipperne. Tæt på kysten ligger også landsbyen Lipica, hvor de berømte hvide Lipizzaner heste kommer fra.

Slovenien grænser ud til Adriaterhavet, og der er badestrande ved de 5 havnebyer Ankaran, Izola, Piran, Portorož og Koper. Mest kendt er Koper, der helt tilbage fra Romerriget har været en vigtig havneby. Nyd den maritime og hyggelige atmosfære med skønne fiskerestauranter og de berømte bygninger i venetiansk stil, Koper Cathedral og Praetorian Palace.

Mere hyggeligt byliv finder man i landets hovedstad, Ljubljana. Den smukke lille hovedstad er Europas grønneste, og her er et væld af skønne oaser og parker. Over den gamle bydel ligger slottet, som man kan nå via kabelbanen. Langs Ljubljanica flodens bredder udspiller sig et charmerende leben med boder, caféer og butikker. Er man frisk på en 20 min. spadseretur, kommer man til Ljubljana Zoo. Tager man den guidede tur gennem zoo, kan man være med til at fodre dyrene.

Du finder nemt et dejligt Slovenien her på siden

Med et privat Slovenien til udlejning får du nem adgang til skønne oplevelser. Her på siden finder du det største udbud af private ferieboliger yy, så her kan du let og enkelt danne et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser du kan vælge imellem, og om dine fordele ved at leje et Slovenien til privat udlejning hos os.

Dine fordele hos Vacasol

Privat sommerhusudlejning yy: Det største udvalg

Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor kan du enkelt og sikkert finde et dejligt Slovenien privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et Slovenien privat gennem os får du altid flest private sommerhuse yy at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af Slovenien med prisgaranti

Uanset hvilket privat Slovenien til udlejning du bestemmer dig for at leje, er du naturligvis dækket af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer dit foretrukne Slovenien privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Beløbet indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke kun det største udvalg af private sommerhuse yy til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid kontakte vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat sommerhusudlejning Slovenien med tryghed og sikkerhed.

Book en privat Slovenien hos Vacasol!

Du kan booke dit foretrukne Slovenien til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af et privat Slovenien, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde svar på de spørgsmål der måtte være opstået omkring privat udlejning af et Slovenien. Privat sommerhusudlejning yy har simpelthen aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private Slovenien.

Vælg mellem 81 sommerhuse