Privat feriebolig Sardinien

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Sardinien hos Vacasol.
Vælg mellem 1.552 sommerhuse
feriebolig sardinien_215-ISR01318CYYYP-17

Du finder nemt en dejlig feriebolig Sardinien her på siden

En privat feriebolig Sardinien til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, skønne oplevelser som venter i det attraktive område. Det er legende let at finde frem til den rigtige private feriebolig Sardinien til leje på denne hjemmeside.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at leje en feriebolig Sardinien til privat udlejning hos os.

Tips til ferieoplevelser

Der er mange skønne strande på Sardinien, bl.a. La Pelosa ved fiskerlandsbyen Stintino på øens nordvestlige side. Også ved Budoni er der fine bademuligheder samt idelle omgivelser til cykel- og vandreture. Kan I lide at sejle, kan i få jeres lyst styret i kano, kajak eller båd på Lago del Cedrino.

På Sardiniens østkyst ligger den smukke by Dorgali mellem bjerge og det azurblå hav. Dorgali er bl.a. kendt for det flotte kunsthåndværk, der laves på stedet. Ca. 5 km fra byen ligger drypstenshulen Ispinigoli, der med en 40 m høj søjlehal og en 38 m høj kalksøjle er et betagende syn.

Stagno di Cabras er en stor lagune sø og et helt særligt naturparadis for fugleelskere.  Her bygger de rosa flamingoer rede, og lystfiskere kan glæde sig over den fiskerige sø. 

Porto Cervo er det mondæne centrum på Smaragdkysten med pompøse villaer, smukke parker, eksklusive butikker og den særlige piazetta ved bugten.

Ved landsbyen Budoni er der også dejlige strande med ideelle forhold for badning og dykning samt vandsport. Her er der også dejlige cykel- og vandreture og mulighed for en udflugt på hesteryg.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Sardinien: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde en skøn feriebolig Sardinien privat til leje her på siden. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Sardinien privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Sardinien at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Sardinien med prisgaranti

Når du vælger at leje en privat feriebolig Sardinien hos Vacasol, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer din foretrukne feriebolig Sardinien privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Pengene bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private ferieboliger Sardinien til udlejning og professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at kontakte vores lokale partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Sardinien med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Sardinien hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Sardinien til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Sardinien, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Sardinien. Privat ferieboligudlejning Sardinien har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private feriebolig Sardinien.

Vælg mellem 1.552 sommerhuse