Privat feriebolig Sächsische Schweiz

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Sächsische Schweiz hos Vacasol.
Vælg mellem 277 sommerhuse
feriebolig sächsische_schweiz_207-DMG08006F-17

Du finder nemt en dejlig feriebolig Sächsische Schweiz her på siden

En privat feriebolig Sächsische Schweiz til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, dejlige ferieoplevelser som det attraktive område byder på. Det er overhovedet ikke noget problem at finde den rigtige private feriebolig Sächsische Schweiz til leje hos Vacasol.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at booke en feriebolig Sächsische Schweiz til privat udlejning på dette website.

Tips til området

Sächsische Schweiz har den skønneste natur med idylliske skove, smalle slugter og  floden Elben, der smukt gennemløber området, der er et af de aller bedste cykel- og vandresteder i Europa. Hele 1200 km markerede ruter af forskellige sværhedsgrader, hvor af nogle af ruterne er lavet, så også kørestole og barnevogne kan være med. I kan også opleve landskabet fra vandsiden med dampskib på Elben, eller i et mini format i Miniaturpark Die Kleine Sächsische Schweiz, hvor I endda kan køre med miniature bjergbanen. Vil I klatre, bade eller sejle, er mulighederne mange her.

I Nationalparken Sächsische Schweiz kan I opleve naturen fra din smukkeste side. Her er sandstensklipper i de mest fantastiske udformninger, smalle slugter, idylliske skove og floden Elben. Sächsische Schweiz er et af de allerbedste vandre- og cykelsteder i Europa, og her er ruter, så alle kan være med - også i kørestol og barnevogn.  Elbe-Freizeitland Königstein er et dejligt sted for hele familien. De yngste kan hygge sig med aktiviteter i Bibi-Land, og de lidt større kan glæde sig til oplevelseslabyrint, klatrebane og minigolf, ligesom I alle kan nyde rovfugleshowet. Kletterwald Königstein er action på et lidt højere plan, men også yngre børn kan være med sammen med voksne. 

"I Sächsische Schweiz kan I nyde at være aktive i naturen. Det ufatteligt smukke område er perfekte til vandre-, cykle- og klatreture. Vandhunde kan glæde sig til at besøge det tropiske badeland Mariba Freizeitwelt, hvor der er masser af sjov i vand og på land. Et andet godt familieudflugtsmål er Elbe-Freizeitland, hvor der er underholdning og aktiviteter for børn i alle aldre. Er I vilde med området, vil I synes om at se det hele i miniature format i Miniaturpark Die Kleine Sächsische Schweiz. Den store park ligger i et gammelt stenbrud, og mini bjergbanen kører jer op til udsigtsplatformen."

Sächsische Schweiz er et dejligt sted at holde ferie. Den storslåede natur indbyder til aktiv udfoldelse, her er dejlige oplevelsesparker og badelande, klatreparker og museer og en miniature udgave af hele området med bygninger, køretøjer og sågar en mini bjergbane, som I kan køre med. I kan også tage på tur med et dampskib på Elben eller en af de mere action fyldte Powerboots.

Kan I lide at cykle og vandre på jeres ferie, er Sächsische Schweiz det perfekte sted. Her er 1200 km markerede ruter af forskellig art, også hvor kørestole og barnevogne kan være med. Familiens store og små vovehalse kan prøve parkour i Kletterwald Königstein, hvor også Festung Königstein med den fantastiske panoramaudsigt samt et frilandsmuseum ligger. Der er også masser af sjov at hente i Elbe-Freizeitland for både store og små legebørn. Er det inde vejr, er det tropiske Mariba Freizeitwelt et godt sted at tilbringe dagen. Her er bølgebad og boblebad, en rutsjebane med både lys- og lydeffekter og et lege- og afslapningsområde i tørre omgivelser.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Sächsische Schweiz: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden problemer finde din feriebolig Sächsische Schweiz privat til leje hos os. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Det skaber overblik over dine muligheder og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Sächsische Schweiz med prisgaranti

Alle feriehuse som udlejes via os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Sächsische Schweiz privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi hele differencen. Pengene overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private ferieboliger Sächsische Schweiz til udlejning og også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Sächsische Schweiz med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Sächsische Schweiz hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Sächsische Schweiz til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Sächsische Schweiz, er du naturligvis velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer gerne de spørgsmål der måtte være vedrørende privat udlejning af en feriebolig Sächsische Schweiz. Privat ferieboligudlejning Sächsische Schweiz har simpelthen aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en skøn ferie i den private feriebolig Sächsische Schweiz I har udvalgt.

Vælg mellem 277 sommerhuse