Privat feriebolig Sachsen-Anhalt

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Sachsen-Anhalt hos Vacasol.
Vælg mellem 1.309 sommerhuse
feriebolig sachsen_anhalt_354-DE-06484-13

Du finder nemt en dejlig feriebolig Sachsen-Anhalt her på siden

En privat feriebolig Sachsen-Anhalt til udlejning giver nem adgang til dejlige oplevelser. Vacasol tilbyder det største udbud af private ferieboliger Sachsen-Anhalt, så her kan du let og enkelt danne dig et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om fordelene ved at leje en feriebolig Sachsen-Anhalt til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til området

Sachsen-Anhalt er et skønt sted at holde ferie uanset, om man er til aktiv ferie og naturoplevelser, kulturelle seværdigheder eller dyre- og forlystelsesparker. I dette naturskønne område er der mulighed for at tage på kanoture, rideture, cykel- og vandreture både på egen hånd og på arrangerede ture og ruter. UNESCOs Verdensarvsliste er rigt repræsenteret her med slotte, klostre og monumenter. Bl.a. Martin Luthers mindesmærker i Eisleben og Wittenberg. På slottene huserer feer og spøgelser, og i Wildpark Christianental er det bl.a. rovfugle og vaskebjørne, I støder på.

Sachsen-Anhalt er et eldorado for friluftsmennesker, der ønsker en aktiv ferie. Ryttere kan tage på arrangerede flerdagsture gennem marker og enge, vandhunde kan tage på kanoture i Saale-Unstrut-dalen, og landskabet er rigt på afmærkede ruter for cyklister og fodfolk. Har I børn med på ferie, er det oplagt er tage en dag i Kletterwald Koala, hvor I kan udfordre jer selv og hinanden på ståltove, gangbroer og svinge jer i de 13 m høje trætoppe. Erlebnistierpark Memleben er både en forlystelses- og dyrepark, shows og attraktioner. 

Sachsen-Anhalt er et smukt område både mht. natur og kultur. Regionen er nævne mange gange på UNESCOs Verdensarvsliste. Martin Luthers mindesmærker i Eisleben og Wittenberg, Quedlinburgs kloster, slot og Bauhaus, samt monumenterne i Weimar og Dessau og parkanlæggene i Dessau-Wörlitz for blot at nævne nogle af de kulturelle højdepunkter. Besøg også den fortryllede fe på Schloss Wernigerode og spøgelset på Schloss Neuenburg. Wildpark Christianental og Zoologisk Have i Halle er begge skønne steder for dyrevenner. Vil I opleve naturen fra hesteryg, kano, cykel eller til fods, er mulighederne mangfoldige.  

Planlægger I en ferie i Sachsen-Anhalt, er der masser af seværdigheder og aktiviteter at vælge imellem. Det naturskønne område indbyder til aktiv ferie med cykling, vandreture, kanosejlads og rideture, og regionen er rig på kulturelle højdepunkter, hvor af mange er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Af områdets mange slotte er især to interessante for børn; Schloss Wernigerode, hvor den fortryllede Märchenfeeist holder til, og Schloss Neuenburg, der huset et slotsspøgelse. I Wildpark Christianental kan I hilse på bl.a. vildsvin og vilde katte, og i Zoologisk Have i Halle møder I blandt de 250 arter både jaguarer, dovendyr og traditionelle dyr fra bjergene. Erlebnistierpark Memleben er både dyre- og forlystelsespark, og mange af attraktionerne er indendørs, så parken også kan besøges i knap så sommerligt vejr.

Kan I bedst li' en aktiv ferie med et kulturelt touch, så er Sachsen-Anhalt sagen. Den pragtfulde natur tilbyder aktiviteter til lands og til vands og i trætoppene. I Kletterwald Koala kan I svinge jer i trætoppene 13 m over jorden, gå over gangbroer og stå-tove. I Westernstadt Pullmann City Harz kan I opleve cowboys og indianere i de vilde westernshows. Det er også muligt at besøge dyreparker og zoologiske haver - nemlig en af Tysklands mest berømte attraktioner, Zoologisk Have i Halle, Wildpark Christianental og Erlebnistierpark Memleben, der også er en forlystelsespark. Regionens mange slotte, klostre og monumenter er talrigt repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Sachsen-Anhalt: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du let finde en skøn feriebolig Sachsen-Anhalt privat til leje her på siden. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Sachsen-Anhalt privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Sachsen-Anhalt at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Sachsen-Anhalt med prisgaranti

Når du har fundet frem til den private feriebolig Sachsen-Anhalt til udlejning, som skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du så let som ingenting leje den online. Du vil helt automatisk falde ind under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Sachsen-Anhalt privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der alligevel forekomme en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi hele differencen i prisen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke alene det største udvalg af private ferieboliger Sachsen-Anhalt til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at kontakte vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Sachsen-Anhalt med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Sachsen-Anhalt hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Sachsen-Anhalt til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Sachsen-Anhalt, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Sachsen-Anhalt. Privat ferieboligudlejning Sachsen-Anhalt har simpelthen aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en skøn ferie i den private feriebolig Sachsen-Anhalt I har valgt at booke.

Vælg mellem 1.309 sommerhuse