Privat feriebolig Rheinland-Pfalz

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Rheinland-Pfalz hos Vacasol.
Vælg mellem 3.996 sommerhuse
feriebolig rheinland_pfalz_354-DE-54536-03

Du finder nemt en dejlig feriebolig Rheinland-Pfalz her på siden

Når du vælger en privat feriebolig Rheinland-Pfalz til udlejning som base for din ferie, får du nem adgang til dejlige ferieoplevelser. På denne hjemmeside finder du det største udvalg af private ferieboliger Rheinland-Pfalz, så her kan du så let som ingenting danne dig et overblik over mulighederne.

Læs mere om de skønne oplevelser der venter, og om fordelene ved at booke en feriebolig Rheinland-Pfalz til privat udlejning på denne portal.

Tips til oplevelser i området

Rheinland-Pfalz er eventyrets region. Udover en eventyrlig smuk natur finder I her mere end 500 slotte, paladser, historiske bygninger og ruiner, og mange af disse er en del af UNESCOs Verdenskulturarv. Nogle af Tysklands ældste byer med bindingsværkshuse, markedspladser og katedraler ligger ned til floderne Rhinen og Main i idylliske omgivelser. På mange af flodbådene kan I have cykler med, hvis I trænger til et hvil på cykelturen. Eifelpark er det helt store hit for børn. Her lever ulve, los og bjørne i så godt som deres naturlige miljø, falkonerer optræder med imponerende rovfugle, og vandlandet er fyldt med sjov og underholdning for vandhunde i alle aldre.

I Rheinland-Pfalz er der usædvanlig mange slotte, borge og andre spændende historiske bygningsværker. Flere af disse er en del af UNESCOs Verdenskulturarv, f.eks. Triers romerske bygninger og Speyers katedral. Trier, Worms, Mainz og Cochem er nogle af Tysklands ældste byer, og det er en stor oplevelse at færdes blandt de charmerende gamle miljøer i byerne. I Cochem udleves stadigt ridderdrømme, og fra svævebanen over Rhinen kan I opleve fæstningen, der i sin tid var en af de allerstørste i Europa. Eifelpark er et af de helt store hits for børn og andre dyrevenner. Her lever dyr som ulve og bjørne godt i naturtro omgivelser, I kan se rovfugleshows, og børnene kan boltre sig i piratvandlandet.

Riddere, slotte, smukke middelalderbyer, floder og dyreparker er blot en smagsprøve på det, I kan opleve på en ferie i Rheinland-Pfalz. Mere end 500 slotte, paladser, ruiner og historiske bygningsværker finder I i "Tysklands romantiske delstat". Mange af herlighederne er optaget på UNESCOs Verdenskulturarvsliste, f.eks. de romerske bygninger og Speyers katedral i byen Trier. Ta' på cykelture gennem det smukke landskab med vinmarker og floder, og holder I hvil, kan I gøre det om bord på en af flodbådene på Rhinen, hvor I også kan have cyklerne med. En anden pause kunne holdes i byen Cochem, hvor I på slottet og borgruinen kan opleve riddertiden. Ta' med svævebanen og se det imponerende syn fra oven. Besøg også Eifelpark, der både er en naturtro dyrepark og vandland med pirattema. 

Landskabet i det smukke og historiske Rheinland-Pfalz er præget af vinmarker, floderne Main og Rhinen, charmerende gamle byer, slotte og borgruiner. Mere end 500 slotte, paladser og andre seværdigheder kan området præstere. I Cochem lever riddertiden stadigt på slottet og borgen, og i de herlige byer Trier, Worms og Main kan I hygge jer imellem bindingsværkshuse, romerske bygninger, katedraler og markedspladser. Det er også gode byer at shoppe i, og børnene vil synes om legetøjsmuseet Spielzeug Museum. Eifelpark er også et sikkert hit med dyr i dejlige omgivelser og et badeland med pirattema for familiens yngste.

Rheinland-Pfalz er et natursmukt og charmerende ferieområdet med masser af slotte og andre historiske bygningsværker, hyggelige gamle byer og floderne Rhinen og Main. Er I på cykeltur, kan I med fordel holde hvil, mens I tager cyklerne med på flodbådene på Rhinen. I kan lade turen gå til Eifelpark, der er en spændende dyrepark og badeland, hvor I også kan nyde den medbragte madkurv. I Cochem dyrkes riddertiden stadigt, og i Trier kan I shoppe på middelalderpladsen og i byens spændende butikker mellem bindingsværkshuse, romerske bygninger og UNESCOs Verdenskulturarv.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Rheinland-Pfalz: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde en skøn feriebolig Rheinland-Pfalz privat til leje her på siden. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Rheinland-Pfalz privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Rheinland-Pfalz at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Rheinland-Pfalz med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig Rheinland-Pfalz til udlejning du bestemmer dig for at booke, er du selvfølgelig dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi garanterer dig, at der ikke er ét eneste konkurrerende bureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Rheinland-Pfalz privat til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der mod forventning alligevel opstå en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Summen indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke kun det største udvalg af private ferieboliger Rheinland-Pfalz til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid kontakte vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Rheinland-Pfalz med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Rheinland-Pfalz hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Rheinland-Pfalz til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Rheinland-Pfalz, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde svar på de spørgsmål der måtte være i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Rheinland-Pfalz. Privat ferieboligudlejning Rheinland-Pfalz har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i den private feriebolig Rheinland-Pfalz I har valgt at leje.

Vælg mellem 3.996 sommerhuse