Privat feriebolig Ostfriesland

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Ostfriesland hos Vacasol.
Vælg mellem 7.576 sommerhuse
feriebolig ostfriesland_207-DNS01295F-17

Du finder nemt en dejlig feriebolig Ostfriesland her på siden

Med en privat feriebolig Ostfriesland til udlejning som basis for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige oplevelser. Vacasol tilbyder det største udbud af private ferieboliger Ostfriesland, så her kan du på ingen tid danne dig et overblik over mulighederne.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at booke en feriebolig Ostfriesland til privat udlejning hos os.

Tips til området

Ostfriesland er et smukt og roligt ferieområde ved Nordsøen og Vadehavet. Det flade landskab er ideelt for familiecykelture i idylliske omgivelser. Her kommer I forbi slotte, møller og fyrtårne, kanaler og voldgrave, så turen er rig på oplevelser. Børnene vil elske en dag i badelandet Ocean Wave, hvor der også er afslappende tilbud til de voksne. I det store Aquarium Wilhelmshaven kan I opleve mere end 300 dyrearter og en unik samling af fossiler. Ved siden af akvariet ligger Deutsches Marinemuseum, der beretter om marinens historie fra 1848 til i dag.

Ostfriesland er er fredeligt og idyllisk ferieområde ved Vadehavet, hvor det ved ebbe er det hyggeligt at gå på jagt efter små krebsdyr i det våde sand. Det flade marskområde er ideelt til cykelture, og der er masser af historiske bygninger og seværdigheder at se på vejen. Hele familien kan lære parcour i  klatreskoven ”Forest4Fun” i Wiefelstede, og børnene kan give den gas i badelandet Ocean Wave, mens de voksne nyder en tur i saunaen. 

Vadehavet og Nordsøen er nogle af de skønne naturoplevelser, der venter jer i det idylliske og fredelige Ostfriesland. Området er ideelt til cykel- og vandreture, muslingejagt i det våde sand ved ebbe og hyggelige besøg ved kanaler, sluser og klapbroer. I Wilhelmshaven kan I besøge Deutsches Marinemuseum  og Aquarium Wilhelmshaven, og i ”Forest4Fun” i Wiefelstede kan I få et kursus i parcour, inden I udfordrer jer selv og hinanden i klatreskoven. Efter en aktiv dag er det skønt med et besøg i badelandet Ocean Wave.

Ostfriesland er meget mere end marsk, hav og smuk natur. Her er også spændende historiske bygninger og museer. Te er ikke bare te i Ostfriesland, og området har hele to temuseer; Ostfriesisches Teemuseum Norden og Bünting Teemuseum. Er I mere interesseret i marinens historie, vil I synes om Deutsches Marinemuseum i Wilhelmshaven. Ved siden af museet ligger Aquarium Wilhelmshaven med mere en 300 dyrearter i de kæmpe store akvarier og en imponerende fossilsamling.

Ønsker I jer en stille og rolig ferie i idylliske omgivelser, hvor I kan nyde naturen og historiske seværdigheder, er Ostfriesland et godt bud. Her er fyrtårne, kanaler og sluser, møller og borge og spændende museer. Samtidig er der masser af sjov for børnene, bl.a. badelandet Ocean Wave i Norden, Aquarium Wilhelmshaven og klatreskoven ”Forest4Fun” i Wiefelstede. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Ostfriesland: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden problemer finde en dejligt feriebolig Ostfriesland privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Ostfriesland privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Ostfriesland at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Ostfriesland med prisgaranti

Alle feriehuse der udlejes gennem os er dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Ostfriesland privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke alene det største udvalg af private ferieboliger Ostfriesland til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at kontakte vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Ostfriesland med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Ostfriesland hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Ostfriesland til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Ostfriesland, er du naturligvis altid velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på dine spørgsmål omkring privat udlejning af en feriebolig Ostfriesland. Privat ferieboligudlejning Ostfriesland har helt enkelt aldrig været så enkelt.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i den private feriebolig Ostfriesland I har valgt at booke.

Vælg mellem 7.576 sommerhuse