Privat feriebolig Oberfranken

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Oberfranken hos Vacasol.
Vælg mellem 2.511 sommerhuse
feriebolig oberfranken_354-DE-95515-03

Du finder nemt en dejlig feriebolig Oberfranken her på siden

En privat feriebolig Oberfranken til udlejning er det optimale udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som det attraktive ferieområde byder på. Vacasol tilbyder det største udvalg af private ferieboliger Oberfranken, så her kan du nemt danne dig et overblik over mulighederne.

Læs mere om de dejlige ferieoplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at booke en feriebolig Oberfranken til privat udlejning hos os.

Tips til området

Oberfranken er et stort naturskønt område, perfekt til en aktiv udendørs ferie, men også et spændende sted  for kultur- og historieinteresserede. Besøg f.eks. byen Bambergs smukke fredede bygninger og den velbevarede bymidte, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Oberfranken har også mange attraktioner for børn, bl.a. oplevelsesparken Schloss Thurn og vandlandet Crana Mare.

Det charmerende Oberfranken har dejlige uberørte naturområder, der indbyder til cykel- og vandreture. Naturpark Frankenwald er med 4000 km markerede vandreruter et oplagt sted at nyde skove og dale. Også Forlystelsesparken Villeneuve sur Lot er et smukt naturområde, der er kombineret med masser af udendørs aktiviteter for hele familien, som klatreslugt, legeplads og badesø om sommeren og kælkebakker, skøjteløb og langrend om vinteren. Oberfranken er repræsenteret på UNESCOs Verdensarvsliste med bl.a. den smukke historiske bykerne i Bamberg og Markgräfliches Opernhaus i Bayreuth. 

Holder I ferie i Oberfranken, er der noget for de historieinteresserede, de aktive friluftsmennesker og de legesyge. Her er mange spændende museer f.eks. Fränkisches Brauereimuseum og Richard Wagner Museum, velbevarede gamle byer med fredede bygninger og slotte med smukke parker. Børnene vil elske oplevelsesparken Schloss Thurn, forlystelsesparken Villeneuve sur Lot, dukkemuseet Coburger Puppenmuseum og det store vandland Crana Mare. Den storslåede natur indbyder til trave- og cykelture i skove og dale.

Oberfranken har masser at tilbyde af aktiviteter og oplevelser til en familieferie. Storslået natur og naturparker, slotte og museer, hyggelige gamle byer, forlystelsesparker og vandlande. Her museer for enhver smag, f.eks. Coburger Puppenmuseum, Gärtner- und Häckermuseum, Richard Wagner Museum. Markgräfliches Opernhaus er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, det samme er den historiske bykerne i Bamberg. Året rundt er der åbent og gratis entre i forlystelsesparken Villeneuve sur Lot, hvor der er aktiviteter for hele familien. I Oberfranken kan I også besøge dyreparker, botanisk have og et inden- og udendørs vandland.

Er I til aktiv ferie i uberørte naturområder? Så er Oberfranken et godt sted at holde ferie. Her er mere end 4000 km markerede vandreruter gennem skove og dale, og området er ligeledes ideelt til cykelture. Her er forlystelsesparker, dyrehaver og vandlande, så også børnene vil synes om Oberfranken. Besøg den smukke gamle by Bamberg, hvor I kan se mere end 2.400 fredede historiske bygninger som bl.a. domkirken og det gamle rådhus. Den velbevarede bykerne er en del af UNESCOs Verdensarvsliste. I Bamberg, Coburg og Bayreuth finder I museer for enhver smag.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Oberfranken: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden problemer finde en passende feriebolig Oberfranken privat til leje her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Oberfranken med prisgaranti

Når du har fundet den private feriebolig Oberfranken til udlejning, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du uden videre booke den direkte over nettet. Du vil helt automatisk falde ind under vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er ét eneste konkurrerende bureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Oberfranken privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi hele differencen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udbud af private ferieboliger Oberfranken til udlejning samt professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid kontakte vores stedlige samarbejdspartner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Oberfranken med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Oberfranken hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Oberfranken til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Oberfranken, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af en feriebolig Oberfranken. Privat ferieboligudlejning Oberfranken har simpelthen aldrig været så enkelt og lige til.

Vi ønsker dig og din familie en skøn ferie i den private feriebolig Oberfranken I har valgt.

Vælg mellem 2.511 sommerhuse