Privat feriebolig Oberbayern

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Oberbayern hos Vacasol.
Vælg mellem 10.320 sommerhuse
feriebolig oberbayern_207-DAL02001CYYYP-17

Du finder nemt en dejlig feriebolig Oberbayern her på siden

En privat feriebolig Oberbayern til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som det attraktive ferieområde byder på. På denne hjemmeside finder du den største samling af private ferieboliger Oberbayern på ét sted, så du kan nemt finde præcis den private feriebolig Oberbayern til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser der venter, og om fordelene ved at booke en feriebolig Oberbayern til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til ferieoplevelser i området

Oberbayern er et skønt ferieområdet året rundt. Om vinteren er området et velbesøgt skisportsområde, og om sommeren kan I hygge jer med stort set alt, der måtte have jeres interesse. Her er udendørs vandlande, badesøer, klatreskove, mountainbikestier, dyreparker, slotte og museer, men også spændende storbyliv i München. 

Oberbayern er et godt valg til familieferien. Her er ca. 30 søer og floder, hvor I kan bade, rafte, sejle og køre på rutsjebaner. Det smukke område med bjerge og dale er rig på naturbeskyttelsesområder, som I kan udforske til fods eller på cykel. Kletterwald Blomberg har landets længste sommerkælkebane og en stolelift, så I kan komme til tops og nyde landskabet fra oven. Wildpark Poing er et kæmpe område, hvor dyrene lever i deres naturlige omgivelser. Oplev rovfugleshow, besøg også klappedyrene og den kreative legeplads. Vil I tilbringe en dag med byoplevelser, er München en utrolig spændende storby.

Kommer I til Oberbayern om sommeren, kan i glæde jer til de mange muligheder for en aktiv udendørs ferie i smukke omgivelser. Her kan I vandre i bjerge, prøve sommerkælkebane og stolelift til toppen af Blomberg, besøge områdets dyr i en skøn dyrepark samt rafte, bade og sejle på en af de mange søer og floder. I kan også besøge München, der er Tysklands tredje største by. Foruden shopping kan I glæde jer til Tierpark Hellabrunn, Viktualienmarkt, botanisk have og Schloss Nymphenburg. De bilinteresserede vil elske et besøg i BMW Welt & Museum.

En ferie i Oberbayern kan nemt kombineres, så alles interesser bliver tilgodeset. Her er bjerge og smuk natur med søer og floder til de, der gerne vil være aktive udendørs, badelande og wellness til en regnvejrsdag, klatreskove og sommerkælkebaner, dyreparker, legepladser og slotte. Tager I til München, kan I bl.a. bruge byturen til et besøg på det eksotiske og lækre Viktualienmarkt, i botanisk have og Tierpark Hellabrunn, i BMW Welt & Museum eller til shopping og cafébesøg. Her er masser af oplevelser.

Naturen i Oberbayern er afvekslende med bjerge og dale og mere end 30 søer og floder, så her er masser af muligheder for en aktiv og sjov ferie. Her kan I klatre og rafte, køre mountainbikes og alm. cykler, besøge dyreparker og badelande. I Wildpark Poing kommer I tæt på dyrene i deres naturlige omgivelser, I kan overvære fascinerende shows med rovfugle og hygge jer på legepladsen. Besøg også hovedstaden i Oberbayern, München, hvor I nemt får en hel dag til at gå.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Oberbayern: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din feriebolig Oberbayern privat til leje her. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Oberbayern privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Oberbayern at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Oberbayern med prisgaranti

Når du bestemmer dig for at leje en privat feriebolig Oberbayern hos Vacasol, vil du naturligvis være dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Oberbayern privat til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der mod forventning alligevel opstå en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke kun det største udvalg af private ferieboliger Oberbayern til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid kontakte vores lokale partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Oberbayern med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Oberbayern hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Oberbayern til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Oberbayern, er du naturligvis altid velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer naturligvis gerne de spørgsmål du måtte have i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Oberbayern. Privat ferieboligudlejning Oberbayern har kort sagt aldrig været så enkelt.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Oberbayern I har besluttet at leje.

Vælg mellem 10.320 sommerhuse