Privat feriebolig Nordrhein-Westfalen

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Nordrhein-Westfalen hos Vacasol.
Vælg mellem 2.274 sommerhuse
feriebolig nordrhein_westfalen_354-DE-57392-66

Du finder nemt en dejlig feriebolig Nordrhein-Westfalen her på siden

Når du vælger en privat feriebolig Nordrhein-Westfalen til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til skønne oplevelser på ferien. På denne portal finder du det største udvalg af private ferieboliger Nordrhein-Westfalen på ét website, så du kan nemt finde præcis den private feriebolig Nordrhein-Westfalen til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de skønne oplevelser der venter, og om fordelene ved at booke en feriebolig Nordrhein-Westfalen til privat udlejning her på siden.

Tips til oplevelser i området

Nordrhein-Westfalen er et kæmpe stort naturområdet med skove, enge, marker og floder. Et fantastisk sted til en aktiv ferie. Er I glade for at cykle, kan området med fordel opleves fra sadlen. F.eks. I Niederrhein, hvor den asfalterede cykelture fører jer langs Rheindæmningen og rundt i det skønne landskab til idylliske gamle landsbyer, slotte og andre seværdigheder. Nationalparkerne Eifel og Siebengebrige byder på oplevelsesrige vandreture for både børn og voksne. Børnene vil også elske at besøge dyreparken Heimat-Tierpark Olderdisse og Abenteuer Park, og I kan med fordel nyde det rene og kølige vand i de mere end 70 badesøer. Nordrhein-Westfalen er ud over sin maleriske natur også kendt på de mange kulturelle mindesmærker, hvoraf flere er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Bl.a. Sschener Dom og Kölner Dom. 

Nordrhein-Westfalen er især kendt for to ting; den storslåede natur og de mange kulturelle attraktioner, hvoraf mange er med på UNESCOs Verdensarvsliste. Blandt disse kan nævnes Aachener Dom og Kölner Dom. Derudover er området rigt på cykel- og vandreruter, dyre- og oplevelsesparker. 

Nordrhein-Westfalen er rig på især to områder; de mange kulturseværdigheder og den fantastiske natur. Store skove, grønne marker og enge, floder og hele 70 badesøer, så der er masser af skønne oplevelser i vente til cykelturen. Ta' familien med til Abenteuer Park, der er sjove oplevelser på land og i vand, og Heimat-Tierpark Olderdissen, hvor hele 90 dyrearter lever i deres naturlige omgivelser. I Oberhausen finder i Sea Life, hvor I kan opleve hajer, rokker og havskildpadder fra glasbundsbåden på sejltur i det 1,5 mio. liter tropiske bassin. Aachener Dom er det allerførste kulturmindesmærke, der blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste i 1978. Siden da er bl.a. Kölner Dom kommet til. 

Står aktiv ferie højt på jeres liste, kan I med fordel tage cykler med til Nordrhein-Westfalen, hvor hele 2000 km cykelruter er asfalteret i Niederrhein. På ruten kommer I forbi Rheindæmningen, slotte, herregårde og det smukkeste landskab. Over halvdelen af delstaten er dækket af skov, marker og enge, så der er masser af herlige naturoplevelser i vente. Naturen og egnens mange kulturelle seværdigheder er det, der meste af alt kendetegner området. På cykelturen kan I sagtens komme forbi en af de mere end 70 badesøer med dejligt rent vand, så I kan få en dukkert. Mere vand er der i Sea Life i Oberhausen, der er Tysklands største haj opdræt. I det kæmpe store tropiske oceanbassin kan I tage med på en guided tur i en glasbundsbåd, så I kan høre om de spændende hajer, havskildpadder m.m., I kan se lige under jer.

Nordrhein-Westfalen er især kendt for sine mange kulturseværdigheder, hvoraf følgende er medtaget på UNESCOs Verdensarvsliste; Den smukke Aachener Doms siden 1978, som den første af alle på listen, Schloss Augustusburg i Brühl siden 1984, den imponerende Kölner Dom siden 1996, Zeche Zollverein siden 2001 og senest klostret Schloss Corvey i 2014. Derudover er den storslåede natur et særligt kendetegn. Området har også mange spændende oplevelser for børn, bl.a. Sea Life og Abenteuer Park begge i Oberhausen og Heimat-Tierpark Olderdisse i Bielefeld. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Nordrhein-Westfalen: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde en dejligt feriebolig Nordrhein-Westfalen privat til leje hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Nordrhein-Westfalen privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Nordrhein-Westfalen at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Nordrhein-Westfalen med prisgaranti

Når du har fundet frem til den private feriebolig Nordrhein-Westfalen til udlejning, som skal udgøre rammen om jeres ferie, kan du så let som ingenting booke den online. Du vil automatisk falde ind under Vacasols prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Nordrhein-Westfalen privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi hele differencen. Summen overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private ferieboliger Nordrhein-Westfalen til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at rette henvendelse til vores stedlige partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Nordrhein-Westfalen med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Nordrhein-Westfalen hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Nordrhein-Westfalen til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Nordrhein-Westfalen, er du selvfølgelig velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af en feriebolig Nordrhein-Westfalen. Privat ferieboligudlejning Nordrhein-Westfalen har simpelthen aldrig været nemmere.

Vi ønsker dig og din familie en uforglemmelig ferie i den private feriebolig Nordrhein-Westfalen I har bestemt jer for at leje.

Vælg mellem 2.274 sommerhuse