Privat feriebolig Neuchatel

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Neuchatel hos Vacasol.
Vælg mellem 4 sommerhuse
feriebolig neuchatel_303-CH2052.100.1

Du finder nemt en dejlig feriebolig Neuchatel her på siden

Når du vælger en privat feriebolig Neuchatel til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til dejlige ferieoplevelser. Vacasol tilbyder det største udvalg af private ferieboliger Neuchatel, så her kan du på en simpel måde danne et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser du kan vælge mellem, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Neuchatel til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til området

Neuchâtel ligger i den vestlige del af Schweiz og er en sand perle, både hvad angår natur, kultur og historie. Desuden er her et væld af børnevenlige attraktioner og badesøer. Få et overblik over det smukke landskab fra en af de mange bjergbaner eller på cykel- og vandreture.

Neuchâtel byder på nogle af de smukkeste naturoplevelser. F.eks. klippedalen Creux der er et botanisk paradis og vilddyrsreservat. Ved søen Lac des Brenets ligger det smukke 27 m høje vandfald Saut du Doubs, og ved søen Lac de Neuchâtel ligger badestrande på rad og række. I området finder I vandre- og cykelture af forskellig sværhedsgrad og længde, så der er også nogle, der passer til jer. 

Holder I ferie i Neuchâtel, bør I besøge hovedbyen af samme navn. På markedspladsen i den idylliske gamle bydel bliver I overvældet af dufte- og synsindtryk af frugt og grønt, og i sommermånederne kan I tage med det hyggelige turisttog gennem de hyggelige gamle gader til bl.a. Schloss Neuchâtel og Die Kollegiatskirche von Neuchâtel. En anden hyggelig by er den gamle urmagerby La Chaux-de-Fonds, der i sin storhedstid producerede halvdelen af alle ure i verden. Byen har været på UNESCOs Verdensarvsliste siden 2009.

Kan I lide aktiv ferie, så glæd jer til Neuchâtel. Blandt de mange spændende cykelruter er ”Rund um den Style sapin” på 36 km eller ”Klein-Sibirien” på 27 km. Begge er familievenlige. Blandt vandreture kan anbefales Areuseschluchten, Skulpturenweg og Wasserfall Saut-du-Doubs. I kan også tage bjergbanen Standseilbahn La Coudre-Chaumont, hvor I på toppen finder en legeplads og panoramaudsigtstårn. Børn og legebørn i alle aldre vil elske en svingtur mellem trætoppene i Acroland, La Chaux-de-Fonds eller Abenteuerpark, Chaumont. En anden sjov aktivitet er sommer-slæde-baner som f.eks. Riesen-Rondelbahn, La Vue-des-Alpes.

Familieferie i Neuchâtel er naturoplevelser, historiske- og kulturelle oplevelser, badeferie og sjov for børn. I klippedalen Creux du Van finder I den smukkeste botanik og vilddyrsreservat, og ved søen Lac de Neuchâtel kan I bade fra de mange strande. Urmagerbyen La Chaux-de-Fonds, der blev optaget på UNESCO’s verdensarvsliste i 2009 og hovedbyen Neuchâtel er begge spændende historiske byer. Slikmunde kan glæde sig til at smage den lækre chokolade, der bliver produceret mange steder lokalt.  Børnene vil elske en svingtur mellem trætoppene i Acroland, La Chaux-de-Fonds eller Abenteuerpark, Chaumont. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Neuchatel: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din feriebolig Neuchatel privat til leje hos os. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Neuchatel privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Neuchatel at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Neuchatel med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig Neuchatel til udlejning du bestemmer dig for at booke, er du naturligvis dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste konkurrerende, som udlejer din foretrukne feriebolig Neuchatel privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private ferieboliger Neuchatel til udlejning og også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at henvende dig til vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Neuchatel med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Neuchatel hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Neuchatel til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Neuchatel, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte sidde inde med omkring privat udlejning af en feriebolig Neuchatel. Privat ferieboligudlejning Neuchatel har kort sagt aldrig været så enkelt.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Neuchatel I har valgt.

Vælg mellem 4 sommerhuse