Privat feriebolig Mallorca

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Mallorca hos Vacasol.
Vælg mellem 2.769 sommerhuse
feriebolig mallorca_147-EML705

Du finder nemt en dejlig feriebolig Mallorca her på siden

En privat feriebolig Mallorca til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, skønne oplevelser som det spændende ferieområde byder på. Det er legende let at finde frem til den rigtige private feriebolig Mallorca til leje her på siden.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at leje en feriebolig Mallorca til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til området

Mallorca  har hele 300 grotter og drypstenshuler, bl.a. Coves del Drach, Cuevas del Hams med en underjordisk sø,  begge ved Porto Cristo. Helt speciel er Cuevas de Arta, der ligger ud til vandet nær Capdepera. Grottens indgang ligger på et lille plateau højt over havet.

Mallorcas pragtfulde frodige natur med bjerge,  oliven- og appelsinlunde er ideel til cykelture - både på familieplan men også for de mere rutinerede. En anden måde at opleve naturen og seværdighederne på er med geocaching, hvor I kommer rundt på øen på skattejagt med en GPS.

S’Albufera mellem Port d’Alcudia og Can Picafort er en enestående oase og et sindrigt system af menneskeskabte kanaler og naturens underjordiske kilder, der har skabt paradis af et vådområde. Her kan I opleve sangfugle på gennemrejse, vadefugle og andefugle, padder og krybdyr samt masser af insekter og sommerfugle.

Mallorca har flere badelande, bl.a. Aqualand El Arenal og Aqualand Magalufs, begge lid uden for Palma. I udkanten af Alcudia ligger Hidropark, og  Western Water Park ligger mellem Palma og Palmanova. Vil I hellere bade i havet, har Mallorca de skønneste sandstrande. 

Den 14 km lange Playa de Alcudia ved Alcudia er en af de mest populære strande på Mallorca, da vandet er roligt og derfor egnet til børn. Stranden Cala de Deía syd for Soller ligger fredeligt i en lille bugt omringet af høje klipper. Her er også en klippe, som familiens vovefulde vandhunde kan springe i havet fra.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Mallorca: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde en skøn feriebolig Mallorca privat til leje hos os. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Mallorca privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Mallorca at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Mallorca med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig Mallorca til udlejning du beslutter dig for, er du med det samme dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Mallorca privat til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Summen vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udbud af private ferieboliger Mallorca til udlejning og professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed for at kontakte vores lokale partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Mallorca med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Mallorca hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Mallorca til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Mallorca, er du selvfølgelig meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af en feriebolig Mallorca. Privat ferieboligudlejning Mallorca har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Mallorca I har valgt.

Vælg mellem 2.769 sommerhuse