Privat feriebolig Ligurien

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Ligurien hos Vacasol.
Vælg mellem 1.297 sommerhuse
feriebolig ligurien_261-SLR255

Du finder nemt en dejlig feriebolig Ligurien her på siden

En privat feriebolig Ligurien til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, dejlige oplevelser som det spændende område byder på. På denne hjemmeside finder du det største udvalg af private ferieboliger Ligurien, så her kan du let og enkelt danne et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de skønne oplevelser du kan vælge mellem, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Ligurien til privat udlejning på dette website.

Tips til oplevelser i området

Genova er hovedbyen i Ligurien. Byen er fyldt med historie, da den allerede i 1400-tallet var en af Middelhavets vigtigste havnebyer. Ved den gamle havn, Porto Antico ligger byens akvarium med mere end 70 bassiner og 400 arter. San Lorenzo Cathedral i byens centrum er en af de spændende bygningsværker, der bare må ses.

Nationalpark Cinque Terre er et utroligt smukt område langs med kysten, med de fem byer Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola og Riomaggiore. Cinque Terre er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste.

Grotterne i Toirano ligger godt 3 km fra havet i den vestlige del af Ligurien ved den lille by Toirano. Hele grottekomplekset består af mere end 150 forskellige grotter fordelt i dale og bjerge.

Kystbyerne Albenga og Alassio har ligeledes mange kulturhistoriske seværdigheder samt vidunderlige, hvide sandstrande og gode restauranter at byde på. Alassio er en mindre by, smukt omkranset af kirsebærtræer og kastanjelunde, med små, hyggelige gader fyldt med butikker, restauranter og cafeer. 

Der findes mange forskellige vandreruter i Cinque Terre. Ruterne er mellem 1,5 og 4,8 km og af forskellig sværhedsgrad med stigninger og lange trapper. Til gengæld er området et af de allersmukkeste i Italien.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Ligurien: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du enkelt og sikkert finde en skøn feriebolig Ligurien privat til leje hos os. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Det skaber overblik over dine muligheder og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Ligurien med prisgaranti

Når du vælger at leje en privat feriebolig Ligurien hos Vacasol, vil du selvfølgelig falde under vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste konkurrende udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Ligurien privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udbud af private ferieboliger Ligurien til udlejning og professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid kontakte vores stedlige partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Ligurien med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Ligurien hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Ligurien til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Ligurien, er du selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer selvfølgelig gerne de spørgsmål der måtte være opstået vedrørende privat udlejning af en feriebolig Ligurien. Privat ferieboligudlejning Ligurien har simpelthen aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en skøn ferie i den private feriebolig Ligurien I har bestemt jer for at leje.

Vælg mellem 1.297 sommerhuse