Privat feriebolig Lanzarote

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Lanzarote hos Vacasol.
Vælg mellem 60 sommerhuse
feriebolig lanzarote_208-ACE03067ZYYYO-17

Du finder nemt en dejlig feriebolig Lanzarote her på siden

Med en privat feriebolig Lanzarote til udlejning som udgangspunkt for din ferie, får du nem adgang til uforglemmelige oplevelser. Hos os finder du det største udbud af private ferieboliger Lanzarote, så her kan du på en nem og enkel måde danne et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser du kan vælge imellem, og om fordelene ved at leje en feriebolig Lanzarote til privat udlejning her på siden.

Tips til ferieoplevelser

Shoppinggaden León y Castillo er en af de kendte steder i Arrecife. En anden kendt attraktion er borgen Castillo de San Gabriel, der ligger på en lille ø midt i byen. Borgen har vindebro og blev bygget i 1590 for at sikre byen mod angreb af pirater. I dag er der arkæologisk museum i borgen. På vej ud til øens største fiskerihavn kommer man forbi lagunen Charco de San Ginés. Bestemt en gåtur værd.

Om søndagen er der marked for alle pengene i den tidligere hovedstad Teguise. Her er mere end 360 boder med alt fra de berømte kanariske kniplinger til håndlavet brugskunst og lædervarer samt fødevarer. Der er en skøn stemning på markedspladsen med panfløjteorkester og dansere.

På øens nordvestlige del ligger Chinijo's naturpark, fiskerlejet La Caleta de Famara og den imponerende Famara-klippe. Her ligger også den 5 km lange lyse sandstrand La Famara, hvor vandet ved lavvande kun er få cm dybt. Det er den perfekte legeplads for børn. Højvandet kommer først ved solnedgang, og det giver perfekt anledning til at nyde det smukke syn fra en af de lækre udendørs fiskerestauranter i fiskerlejet.

Ta' med på ubådssafari fra Puerto Calero og nyd det samme syn 30 m nede i det krystalklare vand. Her kan I se farvestrålende fiskestimer, barracudaer og sågar skibsvrag. Vil I hellere blive oven vande uden at gå glip af den smukke verden under havoverfladen, kan I tage med på glasbundsbådtur, hvor der også er mulighed for at svømme og snorkle.

Lanzarote har også et vandland, nemlig Aquapark Costa Teguise på øens østkyst. Her er vandsjov i alle udgaver, og derudover er der mange forlystelser, der ikke kræver badetøj. F.eks. paintball-bane, klatrevæg, et stort legeområde og sågar ponyridning.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Lanzarote: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden problemer finde din feriebolig Lanzarote privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Lanzarote privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Lanzarote at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Lanzarote med prisgaranti

Når du har fundet den private feriebolig Lanzarote til udlejning, som skal udgøre rammen om jeres ferie, kan du uden videre leje den over nettet. Du vil helt automatisk falde ind under vores prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Lanzarote privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der på trods af alle forholdsregler alligevel ske en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet bliver indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke kun det største udvalg af private ferieboliger Lanzarote til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid kontakte vores stedlige samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Lanzarote med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Lanzarote hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Lanzarote til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Lanzarote, er du selvfølgelig meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af en feriebolig Lanzarote. Privat ferieboligudlejning Lanzarote har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en skøn ferie i den private feriebolig Lanzarote I har bestemt jer for at booke.

Vælg mellem 60 sommerhuse