Privat feriebolig La Palma

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig La Palma hos Vacasol.
Vælg mellem 311 sommerhuse
feriebolig la_palma_306-ES6750.5.1

Du finder nemt en dejlig feriebolig La Palma her på siden

En privat feriebolig La Palma til udlejning giver nem adgang til uforglemmelige ferieoplevelser. Vacasol tilbyder det største udbud af private ferieboliger La Palma, så her får du nemt overblik over mulighederne.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at booke en feriebolig La Palma til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til området

La Palma er en utrolig flot ø, så er I til aktiv ferie, er det frem med vandreskoene. Frodige skove, vulkaner, stejle kløfter, vandfald og smukke vandløb er blot nogle af de skønheder, der venter jer her.

Er I interesseret i stjernekiggeri, bør I besøge det moderne observatorie på toppen af Roque de los Muchachos. 2.400 m oppe ligger det højeste punkt i nationalparken, og den rene, klare himmel er det perfekte sted at kigge stjerner - og nyde den fantastiske udsigt.

Vulkanen Teneguía på øens sydlige del er den vulkan, der senest har været i udbrud på landjorden. I Cumbre Vieja Naturpark ligger et besøgscenter, hvor I kan lære mere om vulkanerne. Området har smukke vulkankratre og et fantastisk dyreliv. I kan gå til toppen eller tage turen på ryggen af en dromedar.

Højt oppe på en skrænt i Breña Alta på La Palmas østlige del ligger Zooen Maroparque, hvor bl.a. træbroer fører jer gennem burene med papegøjer. I zooen kan I møde sjældne dyr som bl.a. albinokænguruer. Tæt på zooen ligger den botaniske have.

Santa Cruz er hovedstaden på La Palma og smukt beliggende helt ud til havet. I det historiske centrum er der fred og ro, lave huse og brostensbelagte stræder. På byens nyanlagte sandstrand er der livreddertårn, fine adgangsforhold for kørestolebrugere.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning La Palma: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde en passende feriebolig La Palma privat til leje her. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig La Palma privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger La Palma at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig La Palma med prisgaranti

Uanset hvilken privat feriebolig La Palma til udlejning du falder for, er du selvfølgelig dækket af Vacasols prisgaranti. Det betyder kort og godt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig La Palma privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, godtgør vi dig hele differencen. Summen indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private ferieboliger La Palma til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores stedlige partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig La Palma med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig La Palma hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig La Palma til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig La Palma, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af en feriebolig La Palma. Privat ferieboligudlejning La Palma har helt enkelt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en skøn ferie i den private feriebolig La Palma I har valgt.

Vælg mellem 311 sommerhuse