Privat feriebolig Kreta

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Kreta hos Vacasol.
Vælg mellem 957 sommerhuse
feriebolig kreta_309-GR6550.200.1

Du finder nemt en dejlig feriebolig Kreta her på siden

En privat feriebolig Kreta til udlejning er det optimale udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som det attraktive ferieområde byder på. Hos Vacasol finder du det største udbud af private ferieboliger Kreta på ét sted, så du kan let finde nøjagtig den private feriebolig Kreta til leje, du drømmer om.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser du kan vælge imellem, og om dine fordele ved at leje en feriebolig Kreta til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til oplevelser i området

Kreta er den største af de græske øer og et meget populært feriemål. Her er skønne strande for en hver smag, azurblåt hav og 300 solskinsdage om året, hyggelige byer med skøn atmosfære af handel og liv, markeder og spisesteder. Ved Vai på østkysten ligger Europas største palmestrand med 5.000 palmer. I Chania finder I nogle af øens kulturelle tilbud som Arkæologisk Museum Janitshar-moskeen og den skønne venezianske havn, et rigt handelsliv, men også fine sandstrande tæt ved byen.

Chania er et af de mest populære steder på Kreta. Byens gamle del med smalle gader og historiske huse, butikker og boder, restauranter og markeder, hvor man kan købe f.eks. smukke lædervarer til gode priser. Gå en tur ned til den smukke venezianske havn og nyd den særlige atmosfære. Er I interesseret i arkæologi eller Grækenlands maritime historie, kan I besøge museerne om disse emner i Chania, samt Kretas ældste moske, Janitshar-moskeen og bydelen Lille Venedig.

Er I rask til bens og vilde med naturoplevelser, kan I glæde jer til Kretas kløfter. En vandretur gennem Samaria-kløften er kun for de hårdføre, da den tager 6 - 8 timer. Den 18 km lange kløft er den længste i Europa, og her kan I bl.a. se gamle pinjetræer, vilde orkideer, cypresser  og kongeørne. Er turen for lang, kan I istedet vælge Imbros-kløften, der er 7 km lang, og hvor den 3 timer lange vandretur tager jer fra Imbros til fiskerlejet Chóra Sfakion ved kysten.  Bagefter kan I tage jer en velfortjent dukkert i det azurblå hav og se frem til det lækre græske køkken.

Er i på Kreta, bør I ikke gå glip af et besøg i hovedstaden Iráklion, der ligger på øens nordkyst. Oplev det hektiske liv ved havnen, Basarkvarterets og butikkernes mange fristelser. Kretas største attraktion er Knossos Paladset lidt syd for Iráklion og det storslåede landskab med kæmpe store agaver og cypresser, vinmarker og olivenlunde. 

Kreta er lækre badestrande, som f.eks. Europas største palmestrand ved Vai, men også små uforstyrrede strande, azurblåt hav og mere end 300 solskinstimer om året. Byerne som f.eks. Chania og Agios Nikolaos frister med hyggelig atmosfære, små butikker, markeder og basarer. I Chania må I ikke gå glip af en hestevognstur i Lille Venedig og til øens ældste moske Janitshar-moskeen, og Knossos Paladset lid syd for hovedstaden Iráklion.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Kreta: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde en dejligt feriebolig Kreta privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Af den grund kan du straks danne dig et overblik over alle mulighederne, og uden videre finde den helt rigtige feriebolig Kreta privat til leje.

Privat udlejning af feriebolig Kreta med prisgaranti

Når du vælger at leje en privat feriebolig Kreta hos Vacasol, vil du naturligvis falde ind under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Kreta privat til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi hele forskellen i prisen. Pengene overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private ferieboliger Kreta til udlejning samt professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at kontakte vores lokale partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Kreta med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Kreta hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Kreta til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Kreta, er du selvfølgelig altid velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Kreta. Privat ferieboligudlejning Kreta har simpelthen aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private feriebolig Kreta.

Vælg mellem 957 sommerhuse