Privat feriebolig Korfu

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Korfu hos Vacasol.
Vælg mellem 25 sommerhuse
feriebolig korfu_212-CFU02016DYYYP-17

Du finder nemt en dejlig feriebolig Korfu her på siden

En privat feriebolig Korfu til udlejning er det perfekte udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som det spændende ferieområde byder på. Her på siden finder du den største samling af private ferieboliger Korfu på én hjemmeside, så du kan let finde præcis den private feriebolig Korfu til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de skønne oplevelser der venter, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Korfu til privat udlejning på denne side.

Tips til oplevelser i området

Korfu er en dejlig ferieø med bounty strande, bjerge med fine vandrestier, hyggelige småbyer og hovedbyen Korfu, der er et hyggeligt bekendtskab med små snørklede gade og udsigten til havet og marinaen. En anden spændende marina finder I i Gouvia, er der velbesøgt af store lystyachts. Trænger de voksne til en pause, kan det ske i vandlandet Aqualand i Agios Ioannis, mens vandhundene morer sig på de 36 vandrutsjebaner, pools m.m. Slut dagen af med en betagende solnedgang på Solnedgangsbjerget i Pelekas, så bliver det ikke smukkere.

Efter en vandretur i bjergene på Korfu og et besøg på markedet nær San Rocca Pladsen er det vist tid til at blive kølet ned. Det kan enten ske i det azurblå hav ved en af øens vestlige sandstrande eller i Aqualand i Agios Ioannis. Når sulten bagefter melder sig, kan I glæde jer til at stifte bekendtskab med det græske køkken og slutte dagen på Solnedgangsbjerget i Pelekas.

Korfu har et dejligt klima med masser af sol, skønne sandstrande og hyggelige badebyer, hvor I kan gå på opdagelse i de små snørklede gader og ved marinaerne, hvor I kan nyde synet af store lystyachts. Naturen på Korfu er bjergrig, så her er basis på nogle gode vandreture. Bagefter er det skønt med en velfortjent dukkert i det azurblå hav eller i Aqualands pools. Her kan de voksne nyde solen i liggestole, mens børnene drøner ned af de mange vandrutsjebaner.

Kan I lide at ose i små butikker og på markeder, kan I gøre gode kup på Korfu. Her finder I bl.a. keramik og smykker til gode priser. Besøg bl.a. markedet ved San Rocco Pladsen og Gouvia, der trods sin størrelse har et fint udvalg af butikker og en marina, hvor flotte luksusyachts lægger til. En af øens bedste bounty sandstrande ligger på vestkysten ved badebyen Agios Gordios.

Holder I ferie på Korfu, kan I glæde jer til dejlige sandstrande med caribisk stemning, charmerende små feriebyer med markeder og hyggelige butikker, vandreture i bjergrigt terræn, svømmeture i azurblåt vand og det græske køkkens lækre specialiteter. Børn og andre vandhunde kan også glæde sig til at stifte bekendtskab med Aqualands 36 vandrutsjebaner, pools og jacuzzi. Gå ikke glip af udsigten fra Solnedgangsbjerget i Pelekas, hvor i går et 360 graders udsyn over Korfus bjerge og fortryllende kyster.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Korfu: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde din feriebolig Korfu privat til leje her. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Korfu privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Korfu at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Korfu med prisgaranti

Når du har fundet den private feriebolig Korfu til udlejning, som skal udgøre rammen om jeres ferie, kan du uden videre leje den online. Du vil automatisk være dækket under Vacasols prisgaranti. Det betyder helt enkelt at vi står inde for, at der ikke er ét eneste bureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Korfu privat til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores overvågning af konkurrenternes pris, refunderer vi hele differencen. Pengene overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du ikke kun det største udvalg af private ferieboliger Korfu til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid henvende dig til vores stedlige partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Korfu med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Korfu hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Korfu til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Korfu, er du selvfølgelig meget velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af en feriebolig Korfu. Privat ferieboligudlejning Korfu har simpelthen aldrig været så nemt.

Vacasol ønsker jer en uforglemmelig ferie i jeres foretrukne private feriebolig Korfu.

Vælg mellem 25 sommerhuse