Privat feriebolig Kärnten

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Kärnten hos Vacasol.
Vælg mellem 4.487 sommerhuse
feriebolig kärnten_131-AKA080

Du finder nemt en dejlig feriebolig Kärnten her på siden

En privat feriebolig Kärnten til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, uforglemmelige oplevelser som det attraktive ferieområde byder på. Hos os finder du den største samling af private ferieboliger Kärnten på ét site, så du kan uden problemer finde nøjagtig den private feriebolig Kärnten til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje en feriebolig Kärnten til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til oplevelser i området

Kärnten er det ideelle sted at tage på ferie med familien. Naturen byder på herlige oplevelser på to hjul og ved de mange badesøer, og I kan besøge dyreparker, drypstenshuler og den kæmpe store oplevelse i miniatureformat; Minimundus i Klagenfurt. 150 af verdens mest kendte og smukkeste bygningsværker findes her, f.eks. Eiffeltårnet, Det skæve tårn i Pisa, Frihedsgudinden, Sydney operahuset samt et væld af slotte, paladser m.m. Oven i alle disse skønheder kan børnene "rejse på eventyr" med luftballoner, på elefantryg og over hængebroer på den store legeplads.

Kärnten har pga. sin beliggenhed i det sydøstlige Østrig et varmt og dejligt klima. Dette udnyttes til fulde ved de mange skønne badesøer. Mange steder er vandet af drikkevandskvalitet, og søerne er ikke kun for de badende; her er masser af underholdning, muligheder for vandsport og andre aktiviteter samt dejlige oaser til afslapning. Trænger I til at blive kølet af, kan I med fordel besøge drypstenshulen Griffen, der kan dateres tilbage til stenalderen. I de underjordiske haller venter jer mange spændende oplevelser, bl.a. et multimediashow om egnens urtid.

Vil I opleve naturen til fods, kan I vælge nogle af de mange vandre-temature. Der er ture af forskellige længder - også helt kort hvor yngre børn kan være med. F.eks. i Nassfeld hvor temaet er vand. Her kan I bygge dæmninger, hoppe i springvand og trampoliner. Andre ture har eventyrlige temaer med drager og feer, og nogle er geocaching med gps. Vil I hellere cykle, kan I vælge ruter, der lige passer til jer. Det være sig på alm. cykler, mountainbikes eller racercykler. I Affenberg Landskron kan I komme helt tæt på 150 japanske makakaber.

Planlægger I at tage på udflugt, er Affenberg Landskrons japanske makakaber glade for besøg. Tager I til Klagenfurt venter jer en kæmpe oplevelse i miniatureformat. Minimundus tager jer med til 150 af verdens mest kendte seværdigheder som f.eks. Frihedsgudinden, pyramider, slotte og broer. Alt sammen smukt placeret med vand, beplantning og hvad hører sig til de originale bygningsværker. På den 400 kvm store legeplads kommer børnene også verden rundt med skib og luftballon, elefanter og hængebroer. Drypstenshulen Griffens underjordiske haller har været kendt helt tilbage til stenalderne, og her nede kan I se et multimediashow fra hulernes urtid.

Kärnten har skønne lune badesøer med vand så rent, at det kan drikkes. Den største af søerne er Wörtersee, og her er der også plads til alle former for vandsport. Området har mange temavandreture, hvor I oplever spændende ting på jeres tur. Også familiens yngste kan være med. Her er også cykelruter for alle typer cyklister, drypstenshuler, abeparker og en eventyrlig verden i miniformat "Minimundus".

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Kärnten: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du enkelt og sikkert finde en dejligt feriebolig Kärnten privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Kärnten privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Kärnten at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Kärnten med prisgaranti

Når du vælger at leje en privat feriebolig Kärnten hos Vacasol, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Kärnten privat til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang alligevel opstå en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet vil blive indsat direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private ferieboliger Kärnten til udlejning og professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid kontakte vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Kärnten med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Kärnten hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Kärnten til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Kärnten, er du selvfølgelig meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi hjælper gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål omkring privat udlejning af en feriebolig Kärnten. Privat ferieboligudlejning Kärnten har kort sagt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en uforglemmelig ferie i den private feriebolig Kärnten I har udvalgt.

Vælg mellem 4.487 sommerhuse