Privat feriebolig Island

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Island hos Vacasol.
Vælg mellem 0 sommerhuse

Du finder nemt en dejlig feriebolig Island her på siden

Med en privat feriebolig Island til udlejning får du nem adgang til dejlige ferieoplevelser. Det er ingen sag at finde frem til den rigtige private feriebolig Island til leje her på siden.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser du kan vælge mellem, og om dine fordele ved at booke en feriebolig Island til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til ferieoplevelser i området

Islands smukke og dramatiske natur er oplagt til aktiv ferie og storslåede oplevelser. Besøg de varme kilder, vandfaldet Gullfoss og det fascinerende område med gejsere, hvor Stokkur stadigt springer med korte intervaller. Stokkur er en af de eneste naturligt forekommende gejsere i verden, der sprinter regelmæssigt og ofte. 

Tager I til Island, må øvede som nybegyndere inden for hesteverden prøve at ride på islandske heste. Der arrangeres ture, hvor alle kan være med. Tölt og pasgang er gangarter, som er specielle for de islandske heste, og de giver en anden rytme, end man ellers kender, så hold godt fast, hvis hesten begynder at tölte.

Island har en større koncentration af badeanstalter end nogen andre steder. Alene i hovedstaden Reykjavik er der 17 offentlige svømmebade - de fleste udendørs med dampbade og sauna. Den mest kendte er The Blue Lagoon ca. 47 km uden for Reykjavik, hvor I nemt kan bruge et par timer. Året rundt er det en fascinerende og behagelig oplevelse.

Vovehalse kan tage en rask svømmetur i Atlanterhavet, sejle i kajak, dykke mellem tektoniske plader i Þingvellir Nationalpark og rafte ned ad gletsjerfloden Skagafjörður. Om vinteren kan I tage med på hundeslædetur eller leje en snescooter.

Der er også gode muligheder for oplevelser i byerne på Island. National Museum of Iceland og Reykjavik Art Museum er begge spændende attraktioner, og i Reykjavik kan I lufte shoppinggenet i shoppingcentrene Kringlan og Smáralind og bl.a. købe utraditionelle souvenirs og eksklusivt modetøj.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Island: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du enkelt og sikkert finde din feriebolig Island privat til leje her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Når du lejer en feriebolig Island privat gennem os får du altid de fleste private ferieboliger Island at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Island med prisgaranti

Når du har udvalgt den private feriebolig Island til udlejning, som skal danne rammen om jeres ferie, kan du uden videre booke den over nettet. Du vil helt automatisk være dækket ind af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Island privat til en billigere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af konkurrenternes pris, udbetaler vi hele forskellen i prisen. Summen overføres direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke kun det største udvalg af private ferieboliger Island til udlejning, men også professionel service. Skulle uheldet være ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Island med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Island hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Island til privat udlejning direkte her fra siden. Såfremt du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Island, er du naturligvis meget velkommen til at henvende dig til os. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til svar på dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af en feriebolig Island. Privat ferieboligudlejning Island har kort sagt aldrig været nemmere.

Vacasol ønsker jer en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Island I har valgt.

Vælg mellem 0 sommerhuse