Privat feriebolig Ibiza

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Ibiza hos Vacasol.
Vælg mellem 43 sommerhuse
feriebolig ibiza_356-ES-07829-01

Du finder nemt en dejlig feriebolig Ibiza her på siden

Med en privat feriebolig Ibiza til udlejning som base for din ferie, får du nem adgang til skønne oplevelser. Hos os finder du det største udbud af private ferieboliger Ibiza på én hjemmeside, så du kan uden problemer finde nøjagtig den private feriebolig Ibiza til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de dejlige oplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje en feriebolig Ibiza til privat udlejning hos os.

Tips til oplevelser i området

Ibiza er meget mere end det yndede solrige badeferieparadis, øen er mest kendt for. Blandt de mange historiske seværdigheder er flere optaget på UNESCOs Verdensarvsliste, den spændende natur indbyder til aktiv ferie, og kalkstenshulen Cova de Can Marçà inviterer til enestående oplevelser under jorden.

Kan I lide at cykle, vandre og klatre, er Ibiza rig på muligheder. Det frodige landskab er dækket af fyrreskove, bjerge, og lunde af mandel- og figentræer, oliven og citrus. Er I mere til vandsport, er de dejlige lavvandede strande perfekte til dykning og bl.a. surfing.

Den gamle bydel i Ibiza by, D Alt Villa, er et spændende autentisk sted med flere historiske seværdigheder. F.eks. Santa Maria d'Eivissa katedralen fra 1200-tallet, bymuren og det stemningsfyldte havnekvarter. Bydelen er en del af UNESCOs Verdensarvsliste.

En af de helt store attraktioner på Ibiza er kalkstenshulen Cova de Can Marçà. Få mest muligt ud af besøget i hulen ved at tage med på en guided tur. Stalagmitter, stalaktitter og fossiler skaber et helt fantastisk univers, mens de underjordiske smaragdgrønne søer og det oplyste vandfald fuldender den unikke oplevelse.

Skal der shoppes på ferien, kan I finde det helt rigtige ferieminde på Las Dalias Hippy Market (Sant Carles de Peralta), Hippy Market Punta Arabia (Es Canar) eller De Mil Amores (Ibiza Town).

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Ibiza: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du altid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du let finde din feriebolig Ibiza privat til leje hos os. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det danner overblik over dine muligheder og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Ibiza med prisgaranti

Når du har fundet den private feriebolig Ibiza til udlejning, som skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du med det samme leje den over nettet. Du vil automatisk være dækket under vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste konkurrende udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Ibiza privat til en lavere pris end vores.

Skulle der mod alle forventninger alligevel forekomme en smutter i vores kontrol af konkurrenternes pris, refunderer vi dig hele prisforskellen. Summen vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke alene det største udvalg af private ferieboliger Ibiza til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at henvende dig til vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Ibiza med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Ibiza hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Ibiza til privat udlejning direkte her fra siden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Ibiza, er du selvfølgelig meget velkommen til at henvende dig til os. Vi besvarer gerne de spørgsmål der måtte være omkring privat udlejning af en feriebolig Ibiza. Privat ferieboligudlejning Ibiza har helt enkelt aldrig været så nemt.

Vi ønsker jer en uforglemmelig ferie i den private feriebolig Ibiza I har besluttet at leje.

Vælg mellem 43 sommerhuse