Privat feriebolig Holland

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Holland hos Vacasol.
Vælg mellem 6.008 sommerhuse
feriebolig holland_314-NL1981.200.3

Du finder nemt en dejlig feriebolig Holland her på siden

En privat feriebolig Holland til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, dejlige oplevelser som det attraktive ferieområde byder på. Hos os finder du det største udbud af private ferieboliger Holland på én hjemmeside, så du kan let finde nøjagtig den private feriebolig Holland til leje, du kunne tænke dig.

Læs mere om de skønne ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje en feriebolig Holland til privat udlejning på denne portal.

Tips til ferieoplevelser i området

Holland er et spændende land at holde ferie i. Amsterdam er landets hovedstad og en af de mest besøgte byer, bl.a. pga. kanalerne. Vil I opleve byen fra vandsiden, kan I tage med på kanalrundfart eller leje en vandcykel. Amsterdam er også et spændende by at shoppe i med fine modebutikker, markeder og genbrugsbutikker. Hele familien kan more sig og blive klogere på NEMO Science Museum, og blandt must sees er Anne Franks hus, Rijksmuseum, Van Gogh Museet og Rembrandtmuseet.

Byen Maastricht er en af Hollands største must sees. Byen er grundlagt af romerne på Maasflodens bred for mere end 2000 år siden. Ta' med på guidede opdagelsestur i hulerne og tunnellerne under byen, hvor der er tegninger og digte helt tilbage til ca. 1512. En af hulerne er Sct. Petersborg Caves. Hulerne er hugget i hånden, og guiderne fortæller bl.a. om deres betydning under 2. Verdenskrig. Husk at tage en trøje med, for der er koldt dernede. Der er også spændende seværdigheder over jorden f.eks. Basilica of Our Lady , Basilica of St. Servatius og den imponerende boghandel i en nedlagt kirke, Boekhandel Dominicanen.

Haag er Hollands regeringsby og rig på museer, paladser og parker. Besøg bl.a. kunstgalleriet Mauritshuis-museet, Escher i Paladset, miniatureparken Madurodam og den japanske have. Børnene vil synes om en tur på strandpromenaden De Pier og Sealife, hvor I præsenteres for bl.a. pingviner, hajer og piratfisk og den spændende verden under havet.

Om foråret er store del af Sydholland dækket af et farvestrålende tæppe af tulipaner, bl.a. blomsterparken Keukenhof. Kystens skønne sandstrande og klitter, f.eks. ved Noordwjk, og strandpromenaden De Pier i Haag er yndede udflugtsmål. Haag er også kendt for de mange historiske bygninger, Europas største udendørs marked, Haagse Mark og akvariet Sealife. I Maastricht må I besøge de underjordiske huler og landets ældste kirke, Basilica St. Servatius. Børnene vil elske et besøg i forlystelsesparken Efteling i Kaatsheuvel.

Mest kendt i Nordholland er sikkert tulipanmarkerne om foråret og Amsterdam, men de dejlige sandstrande ved vestkysten er et virkeligt ferieparadis. Her er klitter, fred og ro og oplevelser for børn. F.eks. Zee Aquarium i Bergen aan Zee. Utrecht er også et dejligt sted med shoppingmekka i byens gamle centrum, skønne grønne oaser og kanaler. Besøg Museum Speelklok og Nijntje Museum, der også har noget for de yngste. Også den gamle havneby Haarlem og den historiske kulturby Leyden er spændende feriemål. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Holland: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden videre finde en passende feriebolig Holland privat til leje her på siden. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Holland privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Holland at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Holland med prisgaranti

Når du bestemmer dig for at leje en privat feriebolig Holland hos Vacasol, vil du selvfølgelig være dækket ind af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Holland privat til en billigere pris end vores.

Skulle der mod forventning alligevel ske en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du ikke blot det største udvalg af private ferieboliger Holland til udlejning, men også professionel service. Hvis uheldet er ude, kan du altid rette henvendelse til vores lokale samarbejdspartner, som står klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Holland med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Holland hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Holland til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Holland, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde frem til svar på de spørgsmål der måtte være opstået i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Holland. Privat ferieboligudlejning Holland har kort sagt aldrig været nemmere.

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig ferie i den private feriebolig Holland I har valgt.

Vælg mellem 6.008 sommerhuse