Privat feriebolig Harzen

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Harzen hos Vacasol.
Vælg mellem 2.518 sommerhuse
feriebolig harzen_354-DE-38889-50

Du finder nemt en dejlig feriebolig Harzen her på siden

En privat feriebolig Harzen til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, uforglemmelige ferieoplevelser som det spændende ferieområde byder på. Hos Vacasol finder du det største udbud af private ferieboliger Harzen, så her kan du så let som ingenting danne dig et overblik over dine muligheder.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser du kan vælge mellem, og om fordelene ved at leje en feriebolig Harzen til privat udlejning her på siden.

Tips til området

Nationalpark Harz har nogle af de smukkeste vandreture og udsigtspunkter i hele Tyskland. Det mest berømte bjerg er Bloksbjerg, hvor det nok kan få sveden frem at nå til toppen til fods eller på cykel. Harzen har også mange drypstenshuler, bl.a. Baumannshöhle og Herrmannshöhle og besøgsminer, hvor Rammelsberg i Goslar, der er med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste, kan anbefales. Efter en varm og aktiv dag kan I vælge mellem utallige svømmehaller, vandlande, friluftsbade og søer.

Harzen er et paradis for alle, der er vilde med smuk natur og aktiv ferie. Er I rask til bens, kan I udfordre hinanden med en tur til toppen af Bloksbjerg. Den tidligere grænse mellem øst og vest er i dag den smukkeste grønne cykelsti, og Volksbank Arena Harz med 62 mountainbike-ruter er kendt som Nordtysklands bedste mountainbike-terræn. Harzen er også rig på fantastiske oplevelser i drypstenshuler og besøgsminer, f.eks. Rammelsberg i Goslar, der er med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste.

Naturen i Harzen er en oplevelse i sig selv. Vil I krydre den med oplevelser under jorden, kan drypstenshulerne Baumannshöhle og Herrmannshöhle og  besøgsminen Rammelsberg i Goslar, der er med på UNESCOs Verdenskulturarvsliste, anbefales. Vil I derimod opleve den skønne udsigt fra toppen af et bjerg, kan I tage turen op til toppen af Bloksbjerg. Driller vejret, kan I få mange  timer til at gå i Die Kinderstadt i Rosdorf/Göttingen og i Science Center Phæno.

Harzen er en herlig ferieperle med store bøge- og nåleskove, høje bjerge, skønne søer og spændende oplevelser under jorden. Her er rigtig mange drypstenshuler, besøgsminer og minemuseer. Bl.a. kan hulerne Baumannshöhle og Herrmannshöhle i Rübeland og besøgsminen Rammelsberg i Goslar anbefales. Minen er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Ta' trave- eller cykelturen til toppen af Bloksbjerg og bliv belønnet med den mest fantastiske udsigt, kør blandt de høje træer på den grønne cykelsti på den gamle øst/vest grænse eller gi' den gas på nogle af de 62 mountainbikeruter i Volksbank Arena Harz. Bagefter kan I blive kølet af i en af de mange vandlande, søer, friluftsbade og svømmehaller.

Har I oplevet den smukke natur i Harzen og været i drypstenshuler og besøgsminer, er det måske tid til en dag i børnenes tegn. I Die Kinderstadt i Rosdorf/Göttingen finder I et kæmpe stort indendørs legeland med parcour, hoppeborge, trampoliner og mange flere aktiviteter. I Tysklands unikke experimentielle Science Center Phæno er der mere end 350 spændende fænomener at gå om bord i.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Harzen: Det største udvalg

Hos os finder du når som helst det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du enkelt og sikkert finde din feriebolig Harzen privat til leje her. Døgnet rundt, 365 dage om året. Det giver dig overblik over alle mulighederne og sparer dig tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Harzen med prisgaranti

Alle ferieboliger som udlejes igennem Vacasol er dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi står inde for, at der ikke er ét eneste konkurrerende bureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Harzen privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der på trods af alle forholdsregler alligevel ske en smutter i vores priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet indsættes direkte på din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udbud af private ferieboliger Harzen til udlejning og professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed for at kontakte vores stedlige partner, som står klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Harzen med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Harzen hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Harzen til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis der skulle være spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Harzen, er du selvfølgelig meget velkommen til at rette henvendelse til os os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål omkring privat udlejning af en feriebolig Harzen. Privat ferieboligudlejning Harzen har kort sagt aldrig været så enkelt.

Vi ønsker jer en skøn ferie i jeres foretrukne private feriebolig Harzen.

Vælg mellem 2.518 sommerhuse