Privat feriebolig Graubünden

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Graubünden hos Vacasol.
Vælg mellem 2.258 sommerhuse
feriebolig graubünden_303-CH7031.105.1

Du finder nemt en dejlig feriebolig Graubünden her på siden

En privat feriebolig Graubünden til udlejning er det helt rigtige udgangspunkt for de mange, skønne ferieoplevelser som det spændende ferieområde byder på. Hos os finder du den største samling af private ferieboliger Graubünden på én portal, så du kan let finde nøjagtig den private feriebolig Graubünden til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de uforglemmelige ferieoplevelser der venter, og om dine fordele ved at leje en feriebolig Graubünden til privat udlejning på dette website.

Tips til oplevelser i området

Graubünden er et smukt og familievenligt ferieområde året rundt. Om sommeren kan I nyde naturen på cykel- eller vandreture, I kan bade i skønne skovsøer eller badeland og besøge gamle byer og slotte, og om vinteren er her dejlige ski- og vintersports områder.

Foretrækker I en ferie, hvor I både kan tage på skønne oplevelsesture i naturen, opfylde børnenes ønsker om ture til vand- og badelande, fart og spænding og søde dyr, besøg i hyggelige gamle byer med butikker og caféer og evt. et slot, ja så er Graubünden et godt bud på feriedestination.

Har I børn og vandhunde med på ferie, kan I glæde jer til Madrisa Land, hvor der både er fart over feltet, og Bellavita Erlebnisbad und Spa, hvor hele familien vil nyde at tilbringe en dag. Graubünden byder også på skønne naturoplevelser, både i Nationalpark Schweiz, på cykel- og vandreture og på udflugter med tog i det alpinske landskab. Togturene starter i den smukke gamle by Chur, der er en af landets ældste.

Holder I ferie i Graubünden, kan I se frem til et besøg på slottet Tarasp, der er et af de kendteste i Schweiz. Slottet er fra det 11. årh. og bl.a. riddersalen og slotskapellet er åbent for publikum. Er I historieinteresserede, vil I synes om Chur, der er en af de ældste byer i Schweiz. Der er kendt til beboelse her i mere end 5000 år, og den smukke gamle bydel er bilfri, så I i fred og ro kan nyde de mange kulturelle tilbud, de skønne butikker og spisesteder. Fra banegården kan I tage på togture i det alpinske landskab.

Børn og andre barnlige sjæle kan glæde sig til et besøg i Madrisa Land i Klosters. Her er klarevægge, rutsjebaner, svævebaner, ponyridning og en klappezoo. Der venter jer også mange skønne timer i Bellavita Erlebnisbad und Spa i Pontresina. Udendørs kan I nyde et herligt varmtvandsbassin og en skøn udsigt, og indendørs et reelt svømmebassin, vandrutsjebane og en varmtvandslegeplads. 

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Graubünden: Det største udvalg

Hos Vacasol finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du let finde en skøn feriebolig Graubünden privat til leje hos os. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Graubünden privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Graubünden at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Graubünden med prisgaranti

Når du beslutter at leje en privat feriebolig Graubünden hos Vacasol, vil du selvfølgelig falde ind under vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er ét eneste udlejningsbureau, som udlejer din foretrukne feriebolig Graubünden privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos Vacasol får du både det største udvalg af private ferieboliger Graubünden til udlejning og også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at henvende dig til vores lokale partner, som er klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Graubünden med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Graubünden hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Graubünden til privat udlejning direkte her fra portalen. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Graubünden, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte sidde tilbage med omkring privat udlejning af en feriebolig Graubünden. Privat ferieboligudlejning Graubünden har helt enkelt aldrig været så enkelt.

Vi ønsker jer en uforglemmelig ferie i den private feriebolig Graubünden I har valgt.

Vælg mellem 2.258 sommerhuse