Privat feriebolig Garmisch-Partenkirchen

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Garmisch-Partenkirchen hos Vacasol.
Vælg mellem 123 sommerhuse
feriebolig garmisch-partenkirchen_253-GMP412

Du finder nemt en dejlig feriebolig Garmisch-Partenkirchen her på siden

En privat feriebolig Garmisch-Partenkirchen til udlejning giver nem adgang til uforglemmelige ferieoplevelser. Det er legende let at finde den rigtige private feriebolig Garmisch-Partenkirchen til leje hos os.

Læs mere om de dejlige oplevelser der venter, og om fordelene ved at leje en feriebolig Garmisch-Partenkirchen til privat udlejning her på hjemmesiden.

Tips til oplevelser i området

Garmisch-Partenkirchen er et dejligt feriested året rundt. Om vinteren er det et kendt skisportssted, og om sommeren er der utallige muligheder for skønne naturoplevelser på vandreture og med bjergbanerne op til toppen af Tysklands højeste bjerg Zugspitze og det unikke udsigtspunkt AlpspiX. Det skønne naturfriluftsbad Kainzenbad og dukkemuseet Aschenbrenner er også oplagte feriemål, ligesom eventyrslottet Schloss Linderhof med den storslåede park.

Mange kender kun Garmisch-Partenkirchen som et populært skisportssted, men her er mindst lige så dejligt om sommeren. Naturfriluftsbadet Kainzenbad med vandrutsjebaner og udspringsvipper, men også beachvolleybane, bordtennis og legeplads er et af de populære udflugtsmål. Tager I vandreturen rundt om Eibsee, kan I afkorte den 7 km rute ved at tage med Eibsee-Bootsfahrt. Er I ikke bange for højder, venter jer de smukkeste udsigter fra AlpspiX og fra toppen af Zugspitze, som nås med bjergbane. Ludwig den 2. af Bayern byggede mange eventyrslotte. Et af dem er Schloss Linderhof, der ligger her i området. Slottet er åbent for besøgende, og især gobelinværelset og den smukke park er populære.

Garmisch-Partenkirchen er et populært sted at holde ferie året rundt. Sommer som vinter er her masser af muligheder for en aktiv ferie i naturskønne omgivelser. Zugspitze er Tysklands højeste bjerg, og hele tre bjergbaner går op til toppen, hvorfra udsigten er fantastisk. Et andet berømt udsigtspunkt er AlpspiX, der ligger  mere end 2000 m oppe med udsigt over Höllental. Vælger I den 7 km lange vandretur rundt om Eibsee, kan I glæde jer over, at ruten kun indeholder små stigninger. Bliver turen alligevel for lang, kan I afkorte den ved at tage med Eibsee-Bootsfahrt noget af vejen. Efter en varm og aktiv dag kan I nyde et besøg i naturfriluftsbadet Kainzenbad, der både har rutsjebaner og vipper men også en legeplads og mulighed for beachvolley og bordtennis.

En ferie i Garmisch-Partenkirchen  byder både på fantastiske naturoplevelser med masser af mulighed for en aktiv ferie, men også på besøg på et eventyrslot og et dukkemuseum. Ta' med en af bjergbanerne op til toppen af Tysklands højeste bjerg eller udsigtsplatformen AlpspiX eller nyd en dag ved naturfriluftsbadet Kainzenbad, hvor der også er udfoldelsesmuligheder på landjorden. 

Ingen er vist i tvivl om, at  Garmisch-Partenkirchen er et populært vinterferiested, men her er mindst lige så dejligt om sommeren. Ta' familien med hertil og ta' på opdagelse i det smukke landskab. Gå tur rundt om Eibsee, hvor I kan kombinere turen med sejlads med Eibsee-Bootsfahrt, ta' bjergbanerne op til udsigtspunkterne  AlpspiX og Zugspitze, besøg eventyrslottet Linderhof og et af områdets museer. Her er dukkemuseet Aschenbrenner et af de mere populære for børnene.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Garmisch-Partenkirchen: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du uden problemer finde en skøn feriebolig Garmisch-Partenkirchen privat til leje her. 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Det danner overblik over alle mulighederne og sparer dig for tid og besvær, at du kan se så mange private ferieboliger og feriehuse på denne ene side.

Privat udlejning af feriebolig Garmisch-Partenkirchen med prisgaranti

Alle ferieboliger der udlejes gennem Vacasol falder ind under vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Garmisch-Partenkirchen privat til en pris, som er billigere end den, du finder hos os.

Hvis der en sjælden gang alligevel opstår en smutter i vores priskontrol, godtgør vi hele differencen i prisen. Pengene vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udvalg af private ferieboliger Garmisch-Partenkirchen til udlejning samt professionel service. Skulle uheldet være ude, kan du altid henvende dig til vores stedlige partner, som er klar til at hjælpe dig. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Garmisch-Partenkirchen med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Garmisch-Partenkirchen hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Garmisch-Partenkirchen til privat udlejning direkte her fra hjemmesiden. Hvis du har spørgsmål vedrørende din leje af en privat feriebolig Garmisch-Partenkirchen, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde svar på de spørgsmål der måtte være opstået i forbindelse med privat udlejning af en feriebolig Garmisch-Partenkirchen. Privat ferieboligudlejning Garmisch-Partenkirchen har helt enkelt aldrig været så enkelt og lige til.

Vacasol ønsker jer en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private feriebolig Garmisch-Partenkirchen.

Vælg mellem 123 sommerhuse