Privat feriebolig Gardasøen

Glæd dig til skønne ferieoplevelser

Læs om spændende ferieoplevelser, og glæd dig til at komme af sted. Du finder nemt en privat feriebolig Gardasøen hos Vacasol.
Vælg mellem 1.362 sommerhuse
feriebolig gardasøen_215-IGS01352UYYYO-17

Du finder nemt en dejlig feriebolig Gardasøen her på siden

En privat feriebolig Gardasøen til udlejning er det optimale udgangspunkt for de mange, dejlige ferieoplevelser som venter i det attraktive område. På denne portal finder du det største udbud af private ferieboliger Gardasøen på én hjemmeside, så du kan uden problemer finde nøjagtig den private feriebolig Gardasøen til leje, du ønsker dig.

Læs mere om de uforglemmelige oplevelser der venter, og om fordelene ved at leje en feriebolig Gardasøen til privat udlejning hos Vacasol.

Tips til ferieoplevelser

Holder I ferie ved Gardasøen, kommer I nemt rundt til de mange smukke byer. Ta' med turbådene fra by til by, nyd den smukke tur med udsigt til bjergene, mens I lader jer transportere. Overalt er der dejlige badestrande, alle byerne har markeder, hyggelige torve og skøn atmosfære. Fra søens sydside er der kun ca. en times kørsel til Milano, Verona, Bergamo og Mantova.

Ved Valeggio sul Mincio ligger forlystelserne Pico Verde, der er et legeland i vand og på land, og Cavour, der byder på skønne naturoplevelser og Spiaggia Mare, hvor der er tropisk palmestrand men også vandfald, jacuzzi, pools og fitness.

Den smukke middelalderby Sirmione ligger ved Gardasøens sydlige ende. Oplev stemningen i den lille havn, omkring byens torv og besøg borgen Rocca Scagliera. Lidt længere mod øst ligger den måske mest kendte ferieby, Lazise. Her er total idyl med en smuk bymidte helt nede ved vandet og havnen, palmer, restauranter og butikker. Lidt uden for byen ligger temaparken Movie Land Studios, hvor I bl.a. møder vulkaner, hajer, riddere og prinsesser. En hel verden af film og special effects.

Længst mod nord klods op af bjergene ligger en af Gardasøens smukkeste byer, Limone. Oplev stemningen på havnepromenaden og torvet og i de snoede gader og nyd udsigten over søen og bjergene. Kører I mod syd, kommer I bl.a. gennem Salò, der har søens længste havnepromenade og hver lørdag områdets største marked.

Gardaland er Italiens største forlystelsespark, hvor I kan more jer i hele 40 forlystelser som rutsjebaner, frit falds tårn og se flotte shows.

Dine fordele hos Vacasol

Privat ferieboligudlejning Gardasøen: Det største udvalg

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af feriehuse og ferieboliger, og derfor kan du enkelt og sikkert finde din feriebolig Gardasøen privat til leje her på siden. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer en feriebolig Gardasøen privat gennem os får du altid flest private ferieboliger Gardasøen at vælge mellem, den laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat udlejning af feriebolig Gardasøen med prisgaranti

Når du har fundet den private feriebolig Gardasøen til udlejning, som skal danne rammen om jeres ferie, kan du med det samme leje den online. Du vil automatisk være dækket ind af vores prisgaranti. Vi garanterer at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer din foretrukne feriebolig Gardasøen privat til en lavere pris end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Beløbet vil blive overført direkte til din konto.

Professionel service giver dig tryghed og sikkerhed

Hos os får du både det største udbud af private ferieboliger Gardasøen til udlejning og også professionel service. Hvis uheldet er ude, har du altid mulighed at kontakte vores lokale partner, som står klar til at hjælpe. Det er privat ferieboligudlejning feriebolig Gardasøen med tryghed og sikkerhed.

Book en privat feriebolig Gardasøen hos Vacasol!

Du kan booke din foretrukne feriebolig Gardasøen til privat udlejning direkte her fra portalen. Såfremt der skulle være spørgsmål i forbindelse med din leje af en privat feriebolig Gardasøen, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vi besvarer naturligvis gerne dine spørgsmål vedrørende privat udlejning af en feriebolig Gardasøen. Privat ferieboligudlejning Gardasøen har kort sagt aldrig været nemmere.

Vi ønsker jer en rigtig dejlig ferie i jeres foretrukne private feriebolig Gardasøen.

Vælg mellem 1.362 sommerhuse